Wednesday, June 17, 2009

Kibuvitsaiast ja eesmärkidest

Eile oli ilus ilm ja peale paari tundi Kingu tn paberitööd toppisin segumasina liiva ja tsementi täis. Ühest kotist saab kolm täit segu ja sellega saab laduda kuus tundi paasi. Noh, muidugi minu tempos.:) Ma ju paras flegma.
Nüüd on nn "koerast" üle saadud, jääb vaid "saba" - vuugivahed kenasti välja uuristada ja kibuvitsakoppel kõrgemaks laduda. Kivist piirdel on ka teine mõte - see takistab õueisandal taimi virtsatamast. Paras kõrgus peaks olema selline kui koer kusema ei ulata. Hmh...ic, aga kuidas seda mõõta? Mõtteline kaare kõrgus? Muig, ilmne puudujääk iluaianduse õppeprogrammis, sest koerad on ju pooltes eramuaedades ja midagi istutades tuleb arvestada ka neljajalgse märgistamiskommetega.
Suve edenedes on selginud eesmärgid. Poku on mesinduse ilusti käima lükanud, mis oli üks eesmärk ja lisaks peab sügiseks saama osta üles tubadesse 6 radikat, 10 ruumi puid ja soojustada verandade laed tuuletõkkega, sest sealt läheb ilgelt palju sooja välja. On veel üks tuhat viissada muud pisiasja maja juures, aga need pole nii elutähtsad. Tänase päeva võtan veel aega koduaias kibuvitsakopliga mõnnatamiseks, aga homme on viimane aeg minna jälle rahhi teenima. Kingu kandis oodatakse juba pikisilmi, et milla ja kuda. Taimedki kõik juba valmis ostetud.

No comments:

Post a Comment