Saturday, July 4, 2009

Esimene päris roos.:)

Päris roos, jah. Õigemini põõsasroos `Sahara`ja...niuks...Pokumees ostis selle ise. No pean tunnistama, et täiesti võimatu oli mööda vaadata, värv on aprikoosikollane ja kroonlehe servad oranzid, peale selle ta lõhnab nii oivaliselt.:)
Panin ta aias sellise koha peale, kus hea lihtne oleks nuusutamas käia ja verandal istudes on ka otsevaade. Ei tea millega sellist ka söötma peaks...kõik teised on peenramullaga rahul, aga sellele peab vist küll lisasööta andma. Õied on VOT TAKOISED!:)
Aga muudest tegemistest ka. Hakkasin täna pistokste kasti kastma ja vaatasin, et päris mitmel uued lehed, huvitav, kas juurt ka on? Ja uskumatu - oligi!
Nüüd mul on 17 potti, kus kasvab sees...irw, kui ise ka teaks. Pargiroosi tundsin ära ja jaapani kerria ka, aga teised asjad on küll mõistatus. Kui pistoksad sai pandud, siis igat sorti 2-5 tk, erioksi oli midagi 50 ringis. Väga kahju oli valgest pihlakast, see läks lihtsalt hallitama. Aga tähk-toompihlakas vist on, igatahes kahtlustan midagi sellist. Istutasin kõik pottidesse ja äärmiselt huvitav mis edasi juhtub? Kas kõik jäävad alles või sõelub päike osa välja. Täispäikses nad mul pole, ikka poolvari, aga siiski, juurdumise ajal ju hoopis teine kliima - varjuline ja siganiiske.

No comments:

Post a Comment