Sunday, August 30, 2009

Suve eelviimane päev

Äkitselt saabunud mesi neelas kõik taaravarud. Vähe sellest, isegi lahke naabrinaine sai tühjadest purkidest puhta lagedaks tehtud. Ja kuigi ka endal "elu jooksul ikka koguneb", siis järgnevaks meelaviiniks ei olnud ma valmis. Osa mett leidis koha külmutuskarpides ja muus plastiktaaras. Alati kui keegi mett nõutama tuleb, siis küsime tühja taara vahevaluutana tagasi. Sestap see õunamoosi tegeminegi viibis, polnud ju purke. Jee, eile tõi R. mee vastu 5 purki! Moos tegemata ei jää. Hih, tegelt just hakkas huvitavaks minema, kui Astra devalveeris purgindusväärtuse napi teatega, et Nõmmelt saab kohe 30 purki. Lambist. Ok, no lähme täna siis järgi.:)
Täna on pärissuve eelviimane päev. Nad võivad ju kalendrisuvest rääkida, aga minu jaoks lõpeb suvi augustiga. Peab ütlema, et oli tegus suvi. Üle hulga aja sain tegeleda maastikuehitusega meie aias. Samas andis see kogemuse, et ühe suvega ei tee midagi, isegi kui on oskused ja teadmised. Head aeda tuleb ikka mitu aastat ehitada. Praegu võib näha alles piirjooni kuid lõputöö tegemisel on sellestki suur abi.
Täna õhtul on ka Laulasmaa suure lillepeenra pidulik avamine. Peaks läpaka piltidega kaasa võtma, sest seal on talletatud lillepeenra loomislugu. Hea, et Poku pilti tegi, tagantjärgi on äärmiselt muljetavaldav näha kuidas asi edeneb.

No comments:

Post a Comment