Friday, October 2, 2009

Peale kooli

Seekord oli üsna pealiskaudne sess, sest esmaspäeval algasid tunnid peale lõunat ja reedel panime kohe hommikul kodu poole ajama. Ka see väsitab kui mõtled mis kõik kodus teeks selle asemel, et siin koos teistega oma aiaplaani kallal nohiseda. Seda võib täiesti edukalt ka kodus teha. Pealegi ei suutnud paljundusmasin mu koopiat 50 prossa suurendada ja seega polnud ka õiget alust. Lille plaan jälle oli juba suvel valmis tehtud ja seega saime järsku aru, et mis siin ikka pikalt vahtida, aidaa kodu poole.
Aga Räpina oli mõnna, korjasime Iia tammemetsa jaoks pool kotti tõrusid ja kui ma küsisin, et palju ta tahab, siis ütles Lill, et maitia, tal mingi 300 juba on. No mets, noh. Jajaa, mõistan küll. Punase tamme mets, see võib ikka äge tulla kui see ükskord juba mühiseb jne.
Ja poe juures konutas kurg. Täitsa tavaline toonekurg, kes inimestest üldse välja ei teinud. Vahepeal seisis ühel jalal poeesisel parkimisplatsil, vahepeal passis ukse juures. Tõenäoliselt selle poe kurg.:)
Uue väljendi sain kah. "Pagulasestiilis aed".:)
Aga armuline sügis on, sest hoolimata pehmelt öeldes jahedast ilmast, ei ole öökülma veel olnud. Krüsanteem on häppi ja õitseb täies ilus, lursslill alles avaneb ükshaaval. Tõin koju kaks hiiglaslikku lauku (eks näis, mida talv nendega teeb või ei tee) ja kaselehise enela "Tor". Üskumatult ilus sügisvärv! Niisugune lillepeenrakaunistus siis.
Aga aiaplaani kallale asuda ei ole mul veel mingit tahtmist. Natuke turri ajas see, et ma pean maha vaikima umbes 270 taksonit ja võin esineda ainult mingi 50-ga. Aga mis teha, aed ei ole ladu ja kui ma tahan selle aiaplaaniga läbi ka saada, siis pean viisi pidama. Nu näis...

No comments:

Post a Comment