Sunday, November 8, 2009

Lugemusest punnis

Hakkan endale vaikselt narkomaani meenutama. Kuna kevadel ja suvel oli vähem võimalust lugeda, siis teeb nüüd kere omatahtsi justnagu tasaarveldust. Iga nädal neelan kaks kuni kolm raamatut. Mis ei mõju muidugi kuigi hästi minu lõputöö edenemisele, aga...kui tõele au anda, siis midagi kontimurdvat seal kah ei ole ja küll saab jõuluvaheajal ta valmis tehtud. Kaks nädalat on täiesti piisav aeg, et see "väike raamat" valmis kirjutada. Nii väikese krundi tööd on lausa lust teha.:)
Eile hoidsin näpud raamatutest eemal ja muutsin elamist veidi hubasemaks. Tõin toasõnajala elutuppa ja elimineerisin mõne üleliigse tolmurulli.
Õhtul oli tapmine ja tagaajamine. Mängisime sõpradega sauna kõrvale "Riski", mis on üks äraütlemata sümpaatne mäng. Peaks uurima, mida kujutab endast "Mees, kes teadis ussisõnu".
Täna lõpetan poolelioleva vaiba. Paistab, et üks meetrine matike veel ja siis on sinine lõim otsas. Mis tähendab seda, et saab peale panna kõige lühema lõime. Seda nalja pole veel teinud, et lai ja lühike lõim ainult ühe eseme jaoks. Vaibalõimed on tavaliselt alati ikka üle 20 m pikad. Aga peagi lähenev vanaematiitel kohustab sebima valmis mingi lapseteki. Ja kuna on talv, siis võiks see olla villane. Arvan, et saab olema huvitav töö. Teeks rohelise.:):):)

No comments:

Post a Comment