Tuesday, August 24, 2010

Plaaster

Härra Tibu on avastanud, et troopilised ilmad mööduvad, kuid et soojus on lihtsalt oivaline. Kust küll saada soojust? Ükskõik millist. Muri peletab Härra Tibu raevunud susinaga eemale ja teeb veel pesumasina häält takkajärgi. See on sulle lutsimise eest! Ja ära mitte mõtlegi...! (Hoolimata Muri korduvatest katsetest "kassipoega" nisast võõrutada õnnestus see alles kaheksandal kuul kui Tibu oli suurem kui ema ja sellepärast on Muri läheduse suhtes kahtlustav)
Neljakilone Härra Tibu on ilmselgelt frustreeritud ja pilgutab solvunult silmi. "Nojah, aga, ema..?" "KÄI MINEMA!!!!", sisiseb Muri täiesti ühemõtteliselt.
Valesti mõistetud Tibu loivab diivanile ja kukub sinna kuskile patjade taha kurvalt ära. Mõningase aja pärast saab päev läbi. Vaatan ülisügavalt magavat Härra Tibu, kes unede jahimaadel käppi liigutab ja sätin koos raamatuga ka endale diivanile pesa, natuke Tibust kaugemal.
Toas on veidi jahe. Võtan kella pealt aega ja ootan. Ootused ei peta. Kahe ja poole minuti pärast kukutakse raskelt vastu selga ja rullitakse ennast hoolikalt piki mind lahti kuni on kindel, et meie vahele ei jää õhukübetki ning Tibu nurrmootor läheb käima. Täiesti võimatu on mitte armastada niisuguseid nurruvaid karvaseid plaastreid.:)

No comments:

Post a Comment