Monday, November 8, 2010

Eilne bändiproov

See oli nii hea, et sellest lihtsalt peab kirjutama. Üle hulga aja jälle täiskoosseisus ja midagi pole öelda, Tseti rütmiriistad ja parmupill on väikesed, aga nad annavad nii palju juurde. Ja Isakene oma vana hea 12 keelsega oli muidugi täiesti võrratu. Korraga olemas nii laul kui huvitavad kitarrikäigud muu mustri vahele. Mida hing veel võiks tahta.:)
Bänd arutas unistamisi juba võimalikku invasiooni kuskile sinna Kadrinamaa kanti, nii umbes ülejärgmise pühapäeva paiku. Eks paistab, et kuda ja mis.
Gurmee on võtnud peadpööritava ulatuse. Ma pole terve elu jooksul nii palju eksootikat ja erinevaid maitseid kogenud kui nüüd selle sügisega.:)
Mesiohaka tarretisekook, heeringatartar ja silmud olid lihtsalt oivalised.
Õues on talv kanna maha kinnitanud. Täna näitas kraadiklaas miinus 6,6 ja lumi maas.
Aedsalvei lehed kõlisesid eile hommikul tasakesi tuules. Mis sest, et nurga taga jne., seekord siis sai pakane ta lõplikult kätte.
Kena. Loodetavasti ei jää nüüd see lumi siis kohe kevadeni maha.
Laupäev lõppes ilusa svingiõhtuga Nõmmel. Pinginaabri sünnipäeva raames läksime kohe peale õhtusööki edasi Hored Zeigeri Bigbandi kontserdile. Kummaline. Muusika, mis mulle lapsest saati kuni keskeani pole kunagi üldse meeldinud, paitab praegu täiesti sümpaatselt kõrva. Äkki minagi arenen?:)

No comments:

Post a Comment