Saturday, November 20, 2010

Home alone

Kell 10 hommikul on endiselt pime ja (endiselt) sajab. Õnnetu Härra Tibu luriseb riiulis (huvitav koht magamiseks) ning mina ärkan pikkamisi...
Home alone. Mida teevad naised kui nad üksi kodus on? Irw...kõigepealt otsin välja vuugitäitepulbrite kotid. Hall, beez ja mereroheline. Hmh...mererohelist küll enam kuskil vaja ei lähe. Kedagi pole ütlemas ka, et seda sa nüüd küll sinna ei pane, see on ju ROHELINE. No ja siis? Segan sellest sobiva paksusega massi ja heidan kamina kõrvale külili. Taskulamp on abiks...ehh, pergel!...käsi võiks pikem olla...täidan kamina aluste kahhelplaatide vuugivahed ära ja olen marurahul. Suure ehitamisega on vahel ehitamisest nii kõrini olnud, et mõni asi jääb lõpetamata. Ja jääbKI, kui seda keegi kätte ei võta ja ära ei tee. Niih, siia enam tolmu ei kogune. Mitte kunagi.
Vannitoa seina plaatimise jätan järgmise Home alone ürituseks. Aga selleks vajalikud kahliplaadid lappan käepärasesse kohta. Loomulikult veel üks mosaiik. Ikka parem kui viimistlemata kergkruusaplokk.:)
Edasi on tegemata tööde nimekirjas ebahuvitavad asjad nagu koristamine, pood ja kulleriteenus.
Hmh, pood. Süüa peaks ostma miskit. Kuna ma olen üksi kodus, siis seega mõtlen ka selle koha pealt natuke teistmoodi ja ostan sardiinikonservi, ploomikompoti ja neli apelsini...(kiirmakaronid, wõdish!).
Raamatukogu...mmmh...rullatan seal kaks tundi. Ikkagi laupäev. Saak midagi nii kohutavalt erilist ei olegi, aga selle eest viin ennast kurssi kogu aianduse-, looduse- ja käsitööriiuliga.
Lähen koju, lõpetan ülejäänud nimekirjas olevad tööd ja kukun koos värske fäntasiraamatuga pessa külili. Hoian end tõsiselt tagasi, et see ühe õhtuga läbi lugeda.
Liiguvad kuuldused, et hoolimata vene autorist olevat raamat parem kui "Troonide mäng".
Oma silm on kuningas.

No comments:

Post a Comment