Thursday, December 30, 2010

Pidu vol 2.

Oli täis üllatusi.
Mäletan, et sain eile viiskümmend. (Kontrollima ei viitsi hakata, aga kus suitsu, seal tuld vms.:)
Ja kui ajas veel tagasi minna(kainesse hommikusse), siis mäletan, et peoks ettevalmistusi tehes leidsin omaenda külmkapist süldi, mis osutus hiljem kanamaksapasteediks. Kuid mitte tavaliseks. Tuvastasime maitsmisel kadakamarjad ja muid peeneid lisandeid. Gurmaanide bändi koosviibimistel olen täie selgusega adunud, et selliste maiuspalade retsepte ei tasu maha magada. Annan veel vana aasta sees oma parima, et leida pasteedi autor.
Ka pasteedi kõrvalt leitud silmukonserv oli lihtsalt oivaline.
(Täna hommikul avasin külmkapile täiesti ootamatult veel täiesti pimedas tema ukse, aga ta ei olnud peale tosina alekoki ja tuttavate salatite oma riiulitele veel midagi produtseerida jõudnud.)
On imeline hommik lõheroosa koidikuga. Viga poleks nagu midagi, aga Niburust enam ei räägita. Põhiteema on Väike Jääaeg, mis kulmineerub nelja aasta pärast. Aga Niburu?
Pidu kestis hilisööni ja Mandoliin nentis hommikul sõrmeotsi vaadates, et sunnik, kus eile sai mängitud, nagu oleks zilette sorteerinud.:)
Ärkame, märkame, avastame ja joome palju morssi. Toas on kevad. Lõhnab hüatsintide ja maikellukeste järele. Kohe peab hakkama lapselast hoidma. Natuke veel kohvitamist ja siis hakkan asjalikuks.
Futuunistuste Fond tänab suure sooja kalliga kõiki toetajaid. :)

No comments:

Post a Comment