Sunday, March 27, 2011

Enne Suurt Sula

Millalgi ta ju Peab tulema. Seni on ikka öösel miinuskraadid ja päeval vaid tagasihoidlik lumekadu päiksekiirte ja tugeva tuule läbi, mis paar päeva kõikjal lõõtsus.
Jõgi oli veidi tõusnud (ca 15-20cm) ja kihutas mere poole nõnda, et vahuviirud jääabajates kobrutasid. Olin eile terve päeva ära, rehepapiks. Täna hommikul lootusrikka pilguga enda tagaaeda vaadates polnud kahjuks midagi rõõmustavat. Meie lumemäed olid endiselt kõik vastikult alles ja pole kuskile läinud...kihutamisest rääkimata.
Mesilased tegid eelmisel nädalal puhastuslennu ära. Ootame soojemat ilma, et neid üle vaadata. Täna see igatahes ei ole, sest kella edasikeeramise tõttu läheb aeg kuidagi eriti kiiresti ja kuigi me alles ärkasime on kell juba pool kaks.
Rehepaplus pole kerge töö ja järgmine päev kulgeb suhteliselt uima-uimaselt.
Kevadkülvist pandud nelgid ja alpiaia seemned (oletan, et välimuse järgi võib olla ibeeris)idanesid esimesena. Kõik aasia liiliad, hosta ja mugul-askleepjas on heas konditsioonis. Hiljem juurde tulnud valge aasia liilia ei ole veel tärganud.
Vaibavabrik töötas eelneval nädalal kangelaslikult. Pooled tellimustest on täidetud, teise poolega hakkan tegelema õhtupoolikutel, sest valgust ja soojust (siis energiat:) peaks selleks juba piisama.

No comments:

Post a Comment