Sunday, March 6, 2011

Varakevadine

Sajab. Suurte valgete räitsakate ehmesjas langemine võiks tekitada jõulumeeleolu, kuid pikalt meeli ei hanita, valgus on täiesti teine. Päike kütab läbi pärlmutriste lumepilvede ja on hoolimata varasest hommikutunnist üsna kõrgel.
Täna on valimised. Kuigi ei taha poliitikaga tegeleda, peab valima minema, sest muidu "tegeleb" poliitika minuga sellegipoolest (nagu tegi "puust ja punaseks" stiilis rahvale selgeks No99 reedene etendus :).
Päike murdis lumest läbi. Tuleb ilus hele päev.:)
Eile tegin jõe ääres rehepappi ja megatore oli jälgida kuidas jääpiir päeva jooksul ukselävelt minema kobis. Suur sulailm kuuma päiksega! Jee! Õhtul sai oma tänaval juba mööda asfalti koju tulla. Ostsin tagasiteel poest kolm gladioolisorti, need olid lihtsalt nii uskumatult odavad. Gladiool peab aias olema. Sügisese õiepõua ajal on hea lõikelilleks võtta või niisama imetleda. Pildid pakenditel olid muljetavaldavad.:)
Üks lumivalge, teine roosade volangidega kollane ning kolmas sügavpunase õievärviga, millel hõbejas vina peal.
Paraku on aed ikka veel masendaval hulgal lund täis. Esimeste õiteni (võrkiirised, lumikelluke, kevadkrookus)peaks olema kuu aega. Huvitav mitme päevaga ma mööda panen?

No comments:

Post a Comment