Thursday, October 20, 2011

Kui kass on märg, siis öösel sadas

Ilm on olnud sel nädalal tõesti armuline. Kui sajabki, siis pigem öösel. Suur kalmistukompleks hakkab valmis saama. Pooled taimed (pisipõõris `Burnished Bronze`, väikesed igihalid `Alba`ja `Illumination` ning leinajalakas on istutatud, enamus suuri kive ka juba paigas. Täna jääb panna üks pikk kiviäär ja kaks istutusala piiret. Siis jääb veel neli piiret, muld, teine pool istutamist, teeplaadid paika ja valma.:)Samas muutub elu iga päevaga keerulisemaks, sest meie tänav on nüüd juba täies pikkuses üles kaevatud ning tee kodu ja muu maailma vahel kulgeb piki kanjoni kitsaid mudaseid ääri hiilides. Eile käis klaveriostja, kuulsin ise oma kõrvaga kuidas käis vali BLING! kohe kui ta klaverit ja selle nikerdusi silmas. Jah, me tahame seda, aga kuidas seda auto peale toimetada? Ausalt, mina tõesti ei tea.:):):)
Kus te, nagu palun, enne olite, kui me pikki aastaid klaverilt tolmu pühkisime ja igasuguseid jumalaid anusime, et nad meid sellest pooletonnisest puu- ja metallikompleksist vabastaksid? Te tulete esimesel päeval peale seda kui tee on meie maja eest üles kaevatud. Haha. Kas elu pole huumor?:)
Ühesõnaga, klaveri omanik vahetub tõenäoliselt lähipäevil, aga ausammas muusikale seisab ikka endiselt meie sauna ukse taga edasi.:):):)

No comments:

Post a Comment