Saturday, December 31, 2011

Aasta viimane päev

Miinus 2,5 kraadi külma ja õhuline lumekord aias. Ikkagi talv.:)
Ja teoreetiliselt peaks päev juba kuus minutit pikem olema kui jõulude ajal. Mis on väga armas.
Aga nüüd peaks nagu selle aasta kokku ka võtma.
Eelmine talv oli suhteliselt staatiline vegeteerimine. Või mida sa ikka niiväga aretad kui lumi lõuani ulatab. Tööle-koju, ühest raamatuaugust teise ja vaibast vaibani.:)
Kevad oli äärmiselt huvitav liiliasibulate ajatamise ja aias uute kevadlillede avastamise koha pealt. Suvi tõi palju põnevat iiriste, liiliate ja uute püsikute osas. Vihtade tegemine oli suur ja tõsine töö ning selle peale kulus kenakesti aega. Samuti polnud tööpuudust põhikorje ajal. Eks laiseldud sai ka, aga suvi ongi laadimise aeg.
Suvise suure tööpakkumise ütlesin ära. Projekt oli metsikult huvitav ja ilusa koha peal, kuid juba alguses kogunes selle töö ümber niipalju jama ja eetrimüra, lubadused ei kehtinud ja tööandja otsustas kogu aeg tingimusi ümber. Peale neljandat tasuta konsultatsiooni ütlesin, et te peate endale mõne teise (totaka)vaatama kes selle asja ära teeb.
Pealegi oli püsitöid oma ja Printsessi aias ning septembris natuke ka Pirital.
Oktoobri alguses tuli järgmine suur ja huvitav maastikukujunduse projekt, mille teostamine pehmes sügises oli nauding ja väljakutse ühekorraga. Loen seda meie töödest kõige suuremaks ja töömahukamaks. Samas ka kõige huvitavamaks.
Olme poole pealt oli aasta parim otsus põhitöökoha vahetus ja kõik mis sellega seondus.
Autosõit on raske katsumus, aga sellegipoolest olen väga rahul. Uskumatult hea auraga ja stressivaba töökoht. Töö on huvitav. Missa hing veel tahad?:)
Ma ei tea kas negativism on eestlasele lihtsalt omane või külvab keegi meelega rahva sekka müüte a la teemal, et kui oled üle 50, siis võid endale vaikselt hakata mulda peale kraapima, sest mingit asjalikku rakendust sa selles vanuses endale küll enam ei leia. Ja mitte vähesed kipuvad olema sellisel arvamusel. Nojah, samas...kui korraldada säherdust uuringut endise kolhoosikeskuse servas, võibolla siis olekski liig midagi rohkemat loota.:)
Suurlinn suisa külje all ja MIS MÕTTES ei leia tööd!
Igatahes kui keegi tunneb, et on "rööpaisse" kinni jäänud, siis soovin südikust sealt välja astuda. Pagana hea tunne on pärast.:)

No comments:

Post a Comment