Tuesday, April 17, 2012

Aprillikuus lumi on maas, see pole ime...

Nii ongi. Sulab, raibe, aga aeglaselt. No oli seda nüüd vaja...
Kõik aarded jälle lume all.
Tubastest külvidest osutus viali priimula kõige vitaalsemaks ja väikesi taimi on kastis paksult. Tiibeti priimula areaalis idanes vaid kaks seemet ning kümnest hardalt mulda poetatud topeltõielise priimula seemnekübemest idanes vaid üks. Õlelilled idanesid nagu üks mees ja võõrasemad ka suhteliselt hästi.
Kolmapäevaks lubab ilmajaam päikest ja pluss üksteist päeval, aga praeguse kirdetuulega ei oska sellist õnne ettegi kujutada.
Linnas oli eile huumor. Eile tööle sõites avastasid Saku poolt tulnud autod, et keegi tõsine maamees oli vihastanud ja linnameeste tänavaparandamise kultuuri mõnitamiseks kõik Männiku asfaldiaugud kollaseks värvitud telliseid täis toppinud. Irw, see oli tõesti ilus! Võtsin kiiruse ikka väga maha ja laveerisin mõnuga aukude vahel vaadet nautides. Keegi ametnik delfis pärast kires, et vastutustundetu tegu ja eluohtlik jne. Mida paska? Augud ei ole eluohtlikud või? Talvel polnud märke ka väljas, tulistab mõni uljaspea öösel teed tundmata sealt madallennul läbi, on auto käest läinud.
Mulle see telliseprotest meeldis, igale poole parandamata tänavaaukudesse võiks need toppida.
Pärastlõunal oli Kommunaalameti auto kohal ja korjas telliseid kokku. Täna vaatasin, et mis siis ka tehtud sai. Ohjumakene, ainult üks suur augulahmakas oli elimineeritud, ülejäänud ikka kõik alles.

No comments:

Post a Comment