Tuesday, April 3, 2012

Tool

Kuna teadaolevalt on kasside üks põhilõbustusi "Magada huvitavates kohtades", siis pole selles midagi erilist, et Proua Muri on viimasel ajal okupeerinud arvutitooli. Muidugi tore, aga ka teised tahavad vahel arvutitooli kasutada.
Peremees tõuseb ja läheb hetkeks kööki kohvi järele. Wuh! materjaliseerub kohe toolile tedremunakirju kass ja uinub silmapilkselt. (Nende omadus pealtnäha üsna kassitust toast välja ilmuda on vahel ikka täiesti fenomenaalne.:)
Kui tooli omanik tagasi tuleb, on iste hõivatud ja magaja uni püha. Peremees silmitseb nõutult põõnavat maadami, kust see nüüd tuli, teeskleb või? Näib, et mitte, sest Proua Muril on kombeks unes nohiseda ja nohin kostab toolist kaugele. Siin magatakse tõesti sügavalt. Einoh!!!:)
Peremees tõstab unekoomas kassi tasakesi voodisse ja läheb arvutisse tagasi.
Kui kassikeele oskaja nüüd pilgu ikka edasi magavale maadamile heidaks, siis tabaks ta paar vandesõna, mis väljendub kõõrdpilgus poolsuletud laugude alt ja saba iseloomulikus võngt-võngt liigutuses. Ja proua Muri juures on ilmnenud uus fenomen - kui ta toolilt minema puksitakse, hakkab ta meenutama kodutut varblast. Kirju, sassis ja nördinud. Tširp!
Paremal juhul juurdub Proua Muri uues kohas ära ja magab oma jao täis, halvemal juhul kobib see sassis ja tusane voodist maha, tammub arvutitooli kõrval, ootab kannatlikult millal koht vabaneb ja tema silmades on mõõdukal hulgal etteheidet ebaõiglase maailma vastu.
Lumi on endiselt maas ja hommikuti vajab auto lumetõrjet. Täna miinus neli. Päeval külm tuul ja metsikult soe päikesepaiste. Krookused õitsevad kangelaslikult lume vahel, kuid õiekarikad jäid hoolimata kuumast päikesest täna suletuks.

No comments:

Post a Comment