Wednesday, November 14, 2012

Normaalne november

Peale lume ära sulamist on kõik jälle ok. Siiani on olnud paar kahutanud maapinnaga hommikut, aga enamasti sajab, tibutab või lausa ladistab vihma. Viimased päevad on sümpaatsel moel kuiva pidanud. See ongi selle niigi kehva aastaaja juures ainuke mõnus asi kui päeval näitab päikest, öösel ei saja ja kraadid on plussis. Minupoolest võiks sel moel lausa kevadeni välja lasta. Jah, palun.:)
Ilmaennustusi olen ka vähemalt kolme erinevat kuulnud. Kuuse Taat lubas jõuluni pehmet ilma ja peale seda palju lund, palju külma. Saksa meteoroloog (juhtivad spetsialistid:) rääkis pehmest talvest, kus jaanuaris ja veebruaris on mitu sula ning üks vana kojamees ütles, et looduses peab olema tasakaal. Kui suvel sadas, siis on talvel vähe lund, aga külma eest pole keegi kaitstud.
Mis tuleb, tulgu. Kuskil seal tulevikus on igatahes kevad ja palju huvitavaid botaanilisi kohtumisi.
Mitu lemmikblogi kirjutajat vaikib kahjuks juba pikemat aega. Täitsa kohe ära. Levist väljas. Elu on näidanud, et tavaliselt ollakse siis kas armunud, kirjutatakse raamatut, tegeletakse  majaehitusega või kõike seda ühekorraga. :)
Hääled seina vahel on vaibunud. Ahvatiste teist taldrikutäit ei ole endiselt keegi enam puutunud. Vist võib loota, et tuleb hiiretu tali.

3 comments:

  1. Võiks küll kevadeni sedasi kesta, aga ma kardan, et taimed ei saa siis oma und täis magatud. Korralikult väljapuhkamata isendid on aga teadagi loiuvõitu ja hädised.
    Olen juba varasematel aastatel märganud, et aastaajad on vist kalendri selgeks saanud, ma ka usun, et sügis kestab pea astronoomilise sügise lõpuni:D
    Blogimine käib siis, kui kirjutamisest, ehitusest, kudumisest vms säärasest on puhkust vaja. Lobisemine 5 minutit, kasvõi virtuaalne, maandavat kõige paremini igasugust stressi. Õige armastus aga annab tiivad kõige jaoks:)

    ReplyDelete
  2. Jah, blogimine on üldse üks imelik asi. Ja väga raske määratleda kui peaks nõutama ühest definitsiooni.

    ReplyDelete
  3. Mõtlesin minagi, et nii nagu võiks. Olen isegi sellega leppinud, et õues läheb vara pimedaks, sest nädalad lihtsalt lendavad ja koosnevad põhiliselt esmaspäevast, kolmapäevast ja siis juba reedest. Nädalalõpp, oo helge hetk :D
    Uus kevad on niiii põnev!

    Põhiline, et suurem osa sõpradest ikka kribiks ka miskit, ilma ei kujuta ettegi

    ReplyDelete