Friday, October 25, 2013

Seitsmes päev

Ma olen ilus, tark ja osav!:)
Läbisin eile koju viiva trassi ühegi hirmuviiksatuseta, kuigi see oli tavapärasest kolm korda tihedamini autosid täis topitud, sooritasin parkimiskangelasteo poe taga kahe sõiduka vahelises praos (poe ees ei olnud ruumi) ja tõin autotöökojast velgedele pandud rehvid ära. "Tagurda ukse juurde, ma panen rehvid peale," ütles töömees. Tagurdasin, seal oli sigapalju millele otsa sõita, tagurdasin kuni närv lubas. Siis enam ei lubanud. Tulin autost välja, ukseni oli viis meetrit. Ämh...noojahh...unustasin, et peeglid näitavad nagu sündmused oleksid lähemal kui nad tegelikult on.:)
Täna mõtlen, et...et peaks peale tööd korra Ülemiste Keskusest läbi minema. Teravaid elamusi otsima...No muuhulgas ehk veidi poodi ka. Ohjah. Ei ole kerge, ei ole. See võib lõppeda adrenaliinisõltuvusega.:)
Ülemistesse siiski ei läinud, ma ei ole kindel palju nad parkimisplatsi üles on sonkinud ja see tekitas liiga palju ebakindlust. Laagri Maksimarketisse minekuks oleksin pidanud tegema vastiku tagasipöörde. See ka ei tõmmanud. Läksin ja avastasin Keilat. Siukse ringiga siis täna koju.:)

10 comments:

  1. Järgmine sõit viib Kristiine aiandisse ja siis veel sinna puukooli ja sinna laadale, lõppu ei näegi :)

    ReplyDelete
  2. Kevadel ehk võibolla juba küll, aga praegu väldin linnaliiklust veel hoolega ja pikamaasõiduks ka veel liiga pabin.:)

    ReplyDelete
  3. Jajah, kuivõrd ilmad kisuvad aina hullemaks, tekib kiirelt sõltuvus söösta katuse alt pika hüppega tuule- ja vihmakindlasse autosse :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, rattaga ei tahaks praeguste ilmadega küll enam sõita...:)

      Delete
  4. Nii tubli! Mina olen küll varsti 10 aastat roolis olnud aga Tallinna väldin täielikult. Endal on ka häbi aga hirm on suurem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tallinnas on kohti kuhu ma päris kindlasti sattuda ei taha. Autokool oli selles mõttes hästi abiks, jälle aga tõmbasin mõttes linnukese kirja - siia ma enam ei tule!:) Mitte kunagi!:) Üks eriti jäle koht on Nõmme mägi tipptunni ajal. Kõõluda seal nina ülespidi 10 minutit ja püüda kramplikult tagumisele mitte pähe vajuda on algajale ikka liig mis liig.

      Delete
  5. Väga tubli igatahes. Järgmine auto tuleb valida automaatkastiga, siis ei vaju tagasi ja ummikus ka lihtsam tisuda:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On automaat. Muidu ma ilmselt ei sõidaks.:)

      Delete
  6. Mäletan, oli minulgi kunagi täpselt samad hirmud, püüdsin ikka sinna sõita kus ei olnud vaja vasakule pöörata. Tubli oled, küll kõik tuleb. Mul jälle hirm, kuidas ma seal Miamis sõiduga hakkama saan.

    ReplyDelete
  7. Oh heldeke, Miamis!:)
    Kõik need kiirteed ja...oeh.

    ReplyDelete