Saturday, March 15, 2014

Kevadlumi

Miinus 0,3 ja kogu maailm on valge vaibaga kaetud. Kui praegu oleks nagu aprill, siis lund on aprillis varemgi ette tulnud. Näsiniine ainsamas luureõies oli tarkust.:) Tõepoolest...ja kuhu tal kiiret...
Eile tegin Harjumaa äraütlemata rikkalikult liigendatud maastikus jälle vigursõiduharjutusi ja tõin ära juba talvest saati väga tahetud neli hostat. Need on `Color Festival`, `Holy Mouse Ears`, `Lucky Mouse` ja `Tortifrons`.  Kõik nad alles uinuvad, sest hostad magavad kaua ja vaevalt, et keegi neist üldse tähelegi pani, et nad vahepeal ühelt laiuskraadilt teisele teleporditi.
Titeaed suurenes paar päeva varem veel ka Asarum maximum `Silver Panda`, Epimedium `Arctic Wings`, Primula marginata `Alba` ja Ranunculus alpestrise võrra.
Lumi katab nürilt kõik eileimetletud krookused, võrkiirised ja lumikellukesed. Härra Tibu on eufoorias ja leekab ööst saadik õue ja toa vahet. Mõtleks, lumi tuli maha! Ha!
Märg külm kasukas, tatine nina ja rõveporised käpad - selline oli siis minu tänahommikune krae. Ei ole elu, ei ole...

4 comments:

  1. olgu krae milline tahes, peamine, et oma ja sademeid oli juba väga vaja, egas me ju põuda ei taha :P

    ReplyDelete
  2. On elu, on küll :)
    Kevadine lumi seob korralikult õhulämmastikku. Seda ja vett on maale hädasti vaja.

    ReplyDelete
  3. Ma olen ka tegelikult rahul, et loodus hoo maha võttis ja maa hakkas tõepoolest juba kohati liiga kuivaks muutuma

    ReplyDelete
  4. Hangitsesin sygisel kauaoodatud hostasordi "Blue Mouse Ears", aga Holy Mouse Ears kõlab millegi uue ja põnevana, peab guugeldama.
    Ka praegune ilmamuutus on sensatsiooniline.
    Ja kõik diivaniloomad oskavad ennast väga lyhikese õuesviibimise hetkega korralikuks porirulliks moondada. See tekitab diivani- ja vaibaomanikes kohati väga tugevaid tundeid, teate kyll.

    ReplyDelete