Tuesday, December 2, 2014

Saladuslik Bond.

Nii mõnedki mõistatused hakkavad lahenema. Oleme alati imestanud, et kuhu meie Bond hommikupoolikuti paariks tunniks kaob? Teised käivad kuuri all ära ja padavai tuppa tagasi, aga Bond haihtub.
Tuli välja, et tema käib jahil. Täna samuti - küsis välja ja kadus, aga seekord naases juba poole tunni pärast. Marssis uhkelt tuppa endal jurakas hiir suus ja vaatas mis nägu me teeme. No mis nägu sa ikka oskad teha...et nagu õue tagasi minna ei taha äkki?...koos sellega?...või? Ei. Ta ei tahtnud. Hakkas hoopis sööma. Paistab, et see väike asjalik kass läheb ja püüab endale iga päev hommikusöögiks ühe hiire (isegi pakasega!!!) ja kui üle jääb, siis toob meile ka. Huvitav kus vedelevad talvel hiired, et neid nii laialt võtta on?
Pakane on taandunud ja olukord normaliseerunud. Iga sügis peaks kohe oktoobri lõpus virutama nädal aega miinus 20, siis on pärast terve talv kõigil rõõmsad näod, et oh kui tore, ainult miinus kümme!:)
Mõnus, hetkel näitab kraadiklaas ainult miinus 6,5.
Eilne linnas kogetud päike oli haruldane. Täna enam ei antud. Ilm on vaikne ja pilves.
Panin niied peale, tegin pütitäie piparkoogitainast ja siis sai päev otsa.

5 comments:

  1. Meile küll jagus tänagi veel heldelt päikest, külma oli küll õhtul vaid -9C, aga tõusma hakkas üsna vinge tuul.

    Äge kass see Bond Sul, sööb ise ja toidab teised ka ära:)

    ReplyDelete
  2. Asjalikud kassid on olulised :) Meil on sel aastal täielik hullumaja, kuskilt tulevad kogu aeg hiired, kööki. Aga neil pole pikka pidu, sest kassid teevad tööd. Tegelikult on peamuna Kusti see, kes kõik need hiired öösel kinni võtab ja siis mulle näha toob. Olen juba pisut murelik, et näis kuna voodisse padjale paneb, ma ikka vahel magan ka :D

    ReplyDelete
  3. Teised püüavad ju ka hiiri, aga suvel ja mitte niisuguse hasardiga. Jahiinstinkt on kassidel ilmselt samuti persooniti erinev. Meie vana hea Põnks püüdis mumme ja liblikaid ning peale nõelatasaamist jätkuvalt ainult liblikaid.:)

    ReplyDelete
  4. Meil vedeleb ka külmunud hiirelaipu õues igal pool, Aalu on tubli kütt, aga ta ei söö neid eriti, eelistab kassikrõbinaid. Tuppa õnneks laipu pole toodud, aga endiselt krõbistatakse nii seina sees kui jookstakse vahelagedes.

    ReplyDelete
  5. Milkale meeldib ka rohkem see kirglik jahtimise osa. Poetoit on mugavam süüa.

    ReplyDelete