Wednesday, July 1, 2015

Külalised mõjuvad aiale hiigla hästi.:)

Vat alati ei ole seda aiategemise sädet, nokitsed niisama ühest ja teisest otsast, aga kui aiakülalised tulemas, siis on kohe teine vunk sees.:)
Eile käisid Thela ja Lepatriinu mede miniaeda kaemas. Enne külalisi vaatasin, et see iirisepeenar on ikka jube hullusti rohtu kasvanud, peaks õige...Tavaliselt ei viitsi ma peale päevatööd aias üldse midagi teha.:)
Tunnikese pärast oli kohe palju parem pilt, aga umbrohuga on praegu nii, et kui aia ühest otsast lõpetad, siis teisest otsast on jälle rohtus. Ohjah.
Tore oli see kuidas meie tavaliselt nii inimignorantne Proua Muri külalistega kohe elavalt suhtlema hakkas. Ja kui ma järele mõtlen, siis tema ongi selline alati pildil, pai norimas ja edvistamas (ma olen ikka nii ilus ja osav kass) kui rahvast rohkem majas. Meeskassid põõnavad kuskil või lähevad üldse kodust ära, kuid Murile pakuvad külalised alati väga huvi. Aga see on jumala normaalne. Naisteraffas peabki pildil ja natuke edev olema.:)



5 comments:

  1. Jajah, külalised annava vunki küll :D aga meil on vastupidi, proua kaob uttu kui külalised on ja poisid on pildil ja see on ka väga loogilinme, sest loomariigis on ju ikka meespool edevamas rüüs :D

    ReplyDelete
  2. Hmmm, meie liigume täpselt nii, kuis jõuame, olgu siis külalised või mitte.

    ReplyDelete
  3. Aiakülalised on toredad! Eriti need omad ja oodatud. Kui mina oleks Muri, siis lööks ka karva läikima ja läheks raffa sekka :)
    Enne külalisi vaatad oma silmaga ja vahepeal teiste pilguga ja väga huvitav on.

    ReplyDelete
  4. No härra Tibu oli ka üsnagi orbiidil kogu aeg :). Minide maailm on võõras aias põnev imetleda.

    ReplyDelete
  5. Mind ka miski ei motiveeri paremini rohima kui see, et kohe tulevad külalised.

    ReplyDelete