Tuesday, August 16, 2016

Suvi on vist läbi.

Sest Härra Tibu otsustas eile vabaduse mugavuse vastu vahetada ja kobis ööseks tuppa magama.
Me saime oma kassi tagasi!:)
Õhtul istus me sabaga soojenduskott oma jalutsikrundil nagu kunn ja vaatas väegade kõõrdis silmaga kui Pokumees uudised lahti keeras. Sellisel ajal veel uudiseid! Mis uudised! Magama minnakse sel ajal!!!Oli näha, et Tibule see üldse ei meeldinud, Kuid kommenteerima ta ka ei hakanud, võngutas vaid nõrdinult saba (nii, et ikka kõik nägid!) ja asus siis oma põhjaliku õhtuse tualeti riitust läbi viima.
Bond on endiselt õuemees. Käib, sööb kõhu täis, masseerib majalisi kui viitsib (enamasti ei viitsi) ja läheb jälle.
Ilmade tõsinemise kohta annab tunnistust ka see, et seni nii pepsilt toitunud kassid on hakanud sööma nagu metssead. Ainult anna ette ja konservimarkidel eriti vahet ei tehta. Aga suvel...Oi, siis ei kõlvanud see, ega mekkinud too.:)
Täna varahommikul sadas padukat ja hiljem terve päeva kõiki muid vihmu.
Hommikul autoni sumades täheldasin meie paekiviga sillutatud õuel loike. Kui juba meie liivane maapind taevavett vastu ei jõua võtta, siis pidi see ikka jube sadu olema.

3 comments:

  1. Kasspersoonid on ka ilmselgelt sellest vesisest suvest tüdinenud ja meie omad ka, nii kui pisut jahedamaks läks, kohe tubasemaks muutusid. Öösel alla 10 oli juba peaaegu katastroof ja mis salata, ka iseennast kisub riidesse panema :) mitte. et ma muidu alati ringi jookseks aga maika ja lühikesed püksid jäävad kuidagi väheks. Ei tule sügis veel, lubatakse ju peaaegu, et kuumalainet nädalavahetuseks :)

    ReplyDelete
  2. Kuumalaine on jälle tore ettekääne, et pauguga vihma saaks lasta maha sadada, teame neid taevalisi, teame.:)

    ReplyDelete
  3. Mina loodan ka veel suve tagasitulekut, ja Aalugi veedab veel öid õues. Ja kassikonserv meie majja teed ei ole leidnud, ainult krõbinad, Kui värsket vaja, siis palun, hiiri, rotte ja mutte on väljas piisavalt.

    ReplyDelete