Sunday, November 27, 2016

Põhjalased käisid lõunas

Millalgi novembri algul see mõttepall veerema pandi ja sellest kasvas lühikese ajaga täitsa pöörane plaan - peab ikka kah korra lõunas ära käima ja Muhedikupapal kätt suruma! Ega`s neid juubeleid iga aasta ikka ette ei tule ja tore oleks teisi aalujaid talvel ka näha.
Mõeldud - tehtud!
Tii planeeris bussiajad ning ootamatult selgus, et on olemas täitsa bussi otseliin Tallinnast Pangodi. No missa hing veel tahad!:)
Olime moraalselt valmis ka tuisuks, raheks, lumeks ja muudeks talvisteks nähtusteks paarikilomeetrisel teekonnal bussipeatusest peomajani kuid ilmad on meil igasugused ning kogu jää ja lumi olid sümpaatsel kombel novembri lõpuks ära sulanud. Laupäevaks lubati pehmet (pluss 1-5) ilma väikse vihmaga. Mis see viluga visata on, arvasid Tii ja Tiia.
Viimasel hetkel selgus, et head aalujad oskasid ka kõige peale mõelda ja kui bussist maha tulime oli Anne pisikese punase tõllaga vastas. Mis viga sedasi reisida.:)
See oli otsast lõpuni üks hea ja tore päev, nii palju ilusaid emotsioone...
Aalujaid oli tõesti tohutu hea näha ja talvine aiaekskursioon Muhedikupapa juhatusel jättis sügava mulje. Okaspuude võrad joonistusid peene tabamatu irreaalsusega vaatesse, lehtpuude- ja põõsaste võrad, nende värvid...hoopis teine dimensioon kui suvel kus lõviosa tähelepanust haaravad lehemass ja õied. Ainult talvel näebki seda aia nn peidus poolt.
Siis läks pidu käima. Nii palju gurmeeelamusi ning kirsiks tordil veel lõpuks see toorjuustukook tšillikastmega. Imelised maitsed (sügav kummardus kokale)!:)
Ning Anni on valmis kunstnik. Nii vaimukas ja tore album nii lühikese ajaga vormistada.
Tänan südamest reisikaaslasi, lahket pererahvast ja kõiki aalujaid ilusa päeva eest.:)

3 comments:

  1. Oli tore päev.Selliseid ühiseid koosviibimisi võiks rohkem olla!

    ReplyDelete
  2. Oli tõesti tore päev. Ma olin küll pisut udune ja seega poolsuhtlusvõieline aga ikkagi sai nähtud ja emmeldud. Te olite nii paganama tublid, et selle reisi ette võtsite :D

    ReplyDelete
  3. Aitäh tulemast, aitäh olemast!

    ReplyDelete