Sunday, January 1, 2017

2016 ja 2017.

Eile õhtul oli pluss 5,3, vihma sadas. Viimase 2016 aasta nädala keskel viltu keeranud sündmused said ennast aasta lõpuks jälle paremuse poole pööratud ja ema saab esmaspäeval haiglast koju.
Muidu oli hea aasta. Jälle muidugi niisugune isesugune ja eriline. Alates sõnajalgade maailmast vaimustumisest ja lõpetades sibullillede ääredimensioonidega. Ka huvitavaid alpitaimi tuli juurde.
Taimelistest tähtsündmustest mainiksin ära Botaanikaaia päevad, sõnajalatalu külastuse, Aalujate kokkutuleku, Võhma Juurika ja detsembrise reisi Lõunaosariikidesse. Ning muidugi meite vana armsa 8 c klassikokkutuleku.
Lapsed olid ka väga tublid, Astral ilmus esimene lastelaulude plaat. Luise tänava pesake sai valmis ja hakkas kulude neelamise asemel noortele sisse tooma. Lapselaps õppis lugema.
Ja kodus on iga päev kuulda sulnist viiulimängu. Keskeas viiul nullist kuni Bachini ära õppida on märkimisväärne saavutus, eriti kui seda tehakse pooleteist aastaga.:)
Täna on juba 2017. Pluss 3,3. Vaikne kuiv ja tuuletu varahommik. Maa lõhnab nagu oleks kevad (võta näpust!). Härra Tibu on soojakraadidest jätkuvalt vaimustatud ja seerib toa ning õue vahet. Bond aga pole terve ööpäeva koju tulnud. Seda on ka varem juhtunud, nii et esialgu ma veel ei muretse.
Aastalõpp saabus šampavahus ja kerges vihmasajus oma tänaval koos armsate naabritega.
Ilusat ja õnnelikku uut!:)


7 comments:

  1. Head uut, tervist kõigile ja põnavat taimesaaki ja pai karvikutele!

    ReplyDelete
  2. Tänud, teitele ka kaunist ja õnnelikku uut!:)

    ReplyDelete
  3. Head uut aiaaastat ja õnne ning tervist uueks algavaks aastaks kogu Teie perele!

    ReplyDelete
  4. Tervist kindlasti ja palju, õnnehetki ka ja väga palju, aega mõelda ja nautida ka palju, palju :) Päev pole koraliku isakassi jaoks probleem, kolm ka pole. Ja seda sulnist viiulimängu ehk kuuleks kui kord külla satuks. See on tõesti tubli saavutus. Ilusat uut teie tarre :)

    ReplyDelete
  5. Minu kassidele meeldib ka praegune soe, isegi vihm ei heiduta neid, lisaks maa, mis meil on muutunud ligaporiseks,lirtsuvaks.Uueks aastaks ikka tervist,siis õnnestub ka kõik muu! Thea

    ReplyDelete
  6. Tänud hääde soovide eest.:)

    ReplyDelete