Friday, October 5, 2018

Krääks!

Härra Tibu on oma söögiportsu kätte saanud, aga siiberdab ikka veel köögis. Ma ei tee temast välja, joon kohvi ja tegelen ärkamisega. Härra Tibu kaob köögist.
Süvenen just alpikate kasvutingumustesse kui kostab KRÄÄKS! See on vannitoa uks. Mulle ei meeldi kui Tibu sinna läheb, sest seal on palju hämaraid nurki ja üldiselt meil tuppa ei ekskremeerita kuid mõnel talvel olen ma sealt pahateo leidnud küll. See on selline koht kuhu ei tehta, aga kuhu VÕIB nende arust teha. Teoreetiliselt siis, jah.
"Nii, mis sa siin teed?" Härra Tibu vaatab mulle otsa. Muig. Sa tulid päris ruttu. Ma tahan õue.
Tegemist oli järjekordse "nupuga".  Ja ta marsib rõduukse juurde, perenaine sabas
Mul on tunne, et seda tehakse vahel lihtsalt sellepärast, et veenduda, et sellele  nupule vajutamine ikka toimib. Sest kas poleks kõige lihtsam minna ukse juurde ja teha näu! Kõik saavad aru, et kass tahab õue. Aga tema läheb sauna, istub käterätikuvirna peal ja ootab, millal tullakse ja siis ta saab näidata mis ta tahab. Huvitav, mis ta siis teeb kui ma ei läheks? Aga seda pole kunagi juhtunud. Ja kass teab.

6 comments:

  1. Talvel tuleb meil liivakast igaks juhuks kasutusele võtta, sest unimütsid võivad mitte kuulda, kui kellelgi on öösel vaja välja minna. Huvitav on see, et pärast tunneb hädaline nagu häbi. Thea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, nad tunnevad tõesti piinlikkust. Meil jäi kunagi Muri kogemata sauna kinni ja tegi plönni. Mitu päeva käis seinaääri mööda ja häbenes.

      Delete
  2. Meil tihtipeale juhitakse tähelepanu, et krõbinakauss pole piisavalt täis :) Paned täis, ega siis ei tähenda, et sööma hakatakse, vaid jalutatakse minema veendumusega, et vajalikul hetkel on ikka piisav varu sööki - kes teab ju, millal need inimesed jälle märkavad muidu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiljuti just sõbranna kass pöördus tungiva palvega minu poole, et ega siin majas ju kassile keegi süüa ei anna, ikka korralikult käis pinda, aga kui perenaine kausi täis pani, siis keeras selja ja läks keeras magama. :)

      Delete