Wednesday, February 1, 2017

Härra Tibu peab korda.

Kord peab majas olema. Kui Härra Tibu on perenaise 5 minutit enne äratuskella (nagu alati) üles ajanud, kööki konvoeerinud ja kui too nii teadvusele tuleb, et endale teevett hakkab keetma, siis loeb Härra Tibu missiooni täidetuks ning läheb põõnab edasi.
Tänagi kadus Tibu köögist üsna ruttu.
Aga sellega asi veel ei lõppenud.
Umbes kümne minuti pärast kostis toast imelikku häält. SSSSSHHH-rrrrrrrr! Jäin kuulatama, et misasja. Hääl kordus. Nii, mingi äksõn on nüüd!
Läksin asja uurima. Härra Tibu vahtis põlevi silmi rõduust, susises nagu kobra ja viskus peaaegu vastu akent. "Tibu, kuule..." Akna taga ei olnud kedagi. Iga karvake Härra Tibu muidu nii klanitud kasukas oli vihaselt turris ja kuulutas - Hoidke mind kinni, muidu ma lähen löön ta maha!!!
Nojah, kui maha, siis maha. Mine, Tibu. Tegin rõduukse lahti. Tibu turris karv vajus kolksti alla ja ta vaatas mulle suhteliselt lihtsal ilmel otsa. Mäh?
"No mine õue siis. Jah."
Ta pani lõua peaaegu maha ja uuris tähelepanelikult, ega kedagi rõdul oleva laua all ei ole. Ei olnud. Siis ajas ta kaela paremale pikaks ja tegi kindlaks, et ega rõdu teise otsas kedagi ei ole. Ei olnud. Siis venitas ta enda läbi rõduukse pi-ikaks mustaks vorstiks (ikka imetlusväärne on see nende venimisoskus) ja veendus et õhk on puhas. Murelik volkspilk selja taha - ära sa ära mine.

Ei, ma ei lähe.:) Kass kalpsas rõdule ja nuuskis nüüd juba nagu julge mees, et kes kurat see ometi oli...ja midakuradit siin käiakse jne
Ohjah, suur doos kassihuumorit kohe varahommikul käes..:)

7 comments:

  1. Jah, on ikka võrratud elukaaslased :D Ja oi nad oskavad :D

    ReplyDelete
  2. Hehe, ta hoiab su aju vormis ja teab seda

    ReplyDelete
  3. Mul siin hotelliaias peesitab aegajalt üks kodutu bengali kass. No tegelt ei ole kodutu- ta ju elab siin! Mõtlen, et kuidas teda kohvrisse kaasa pakkida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paned lennujaamas käsikohvri läbivalgustusse - kass kohvris! Huvitav, kas see kvalifitseeruks relva alla. Ta võib üsna vihane olla selleks ajaks. Hmh...külmrelv see igatahes ei ole.:)

      Delete
  4. Minu nurrplaaster on hakanud mul kõhu peal pikutama, huvitav, kas ravib või ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igatahes on see väga mõnus. Bond plaasterdub ka vahel nii. Ja ilmselgelt on tegemist "teenusega", mida viisakalt osutatakse, sest kui tal mõõt täis saab siis ta läheb ära.:)

      Delete