Thursday, February 25, 2010

Justnagu poleks mitte sittagi teha

Aga läksin Facebooki ja tegin endale konto. Meie Räpina grupp otsustas Facebookis suhtluskoha teha ja nõnda ma seal maha potsatasingi. Kus sa ikka muidu teiste omasuguste taimepededega saad asju arutada. Kanu või kitsi ma igatahes pidama ei hakka ja akvaariumi ka ei võta. Esialgu ei saa ööd ega mütsi aru kus või mis. Täiesti võõras keskkond ja unise peaga ehmatas kõvasti ära, miks mul juba kohe alguses mitusada sõbrakandidaati (sealhulgas Ivo linna, Dave Benton ja hunnik vallavanemaid:)nimekirjas on. Siis sain pihta, et need on ajalehetöö perioodi emaili kontaktid.:)
Eile oli ilus päev. Palju valgust ja vaba päev, mis sa hing veel tahad.:) Oli tõhus kodutööde päev ja valmistasin ette kahe vaiba materjali.
Erilised aatelised me ei ole, aga lipp oli ikka üleval. Lund on kuradi palju. Loodetavasti jõuab jõgi selle kõik vastu võtta. Totaalset uputust ei karda, sest maapinda on maja ehituse käigus tõstetud nii, et me ei ole enam augus ja isegi õu on sillutise all. Natuke ehk lainetab, aga koer oskab ujuda ja kummikud on majas kõigil olemas. Nii et täies positiivsuse purjes kevade poole, ah, uputagu, peaasi, et kevad!:)

No comments:

Post a Comment