Sunday, February 28, 2010

Kui tahate jumalaid naerma ajada...

....rääkige neile oma homsetest plaanidest.
Käisin pööningul ära ja leidsin sealt sauna ehitamisest üle jäänud laudu. Noh, et keevitan garderoobi jaoks ühe riiuli kokku. Poku vaatas ka materjali üle ja arvas, et tehku ma siis ise kui väga ise tahan teha, aga küljed võiks pikemad olla. Ja läks kuuri lisamaterjali otsima. Poolel teel tuli tagasi ja ütles "Oi perkele paska, katus on puhas!"
Irw, oli küll katus puhas. Lumi oli kaasa võtnud ventilatsiooniava tornikese ja ramminud hooga langedes naabri aeda niimöödi sisse, et ülemine tugipruss oli pooleks löödud. Katkine aed ning mitu tonni lund ja jääd naabri elupuude kukil. Ühesõnaga - kogu riiul.
Kaevasime kolm tundi, et sündmuspaik ennistada. Kahjud suured ei olnud, lumi toimis puhvrina ja elupuudel polnud isegi koor maas. Välja tuleb vahetada vaid see katkine tugipruss ja raudpost uuesti maasse tsementeerida, sest ka see oli külili.
Lund oli meil aias ennemgi "vähe" ja kui katuselt langenu summale juurde liita, siis nüüd on kohati rinnuni. Pean tunnistama, et oma jugapuud ma üles ei leidnud. Selles areaalis on vööni ulatuv kohev lumi ja kui kaks sammu tegin, siis jäin lumme kinni nagu tsementi. Välja saamiseks tuli loovutada kogu väärikus ja omavahel öeldes on selle koha peal nüüd selline mäsu nagu oleks põder püherdanud.

No comments:

Post a Comment