Friday, February 12, 2010

Mis meil siin uudist on?

Pole meil siin miskit uudist. Lähen hommikuti tööle ja küsin ikka, et kas mingit uudist ka on? Ah mis uudist! Pole meil siin miskit uudist. Ja nii päevast päeva.:)
Muide, üsna lummemattunult. Päike annab ainsana harvu lubadusi, et nii see igavesti ei jää ja et tulevad ka paremad ajad, kuid kui see talves nii haruldane valgusallikas metsa taha vaob, saab kibe hunditali jälle võimust võtta. Tõeliselt huvitav mis on kevadeks saanud meie budleiast? Ja leviisiast ja Viali priimulast, oh, ja mida arvavad niuksest seninägemata karmist talvest hollandi jalakas ja äädikapuu?
Siinkohal oleks paslik too nutulaul kinni keerata, sest veel tuli umbes 10 sorti meelde, mis võivad ääkoolenud taimede maale kolida. No,see muidugi ei takista mind sel kevadel amorfa seemneid maha panemast. Ikka vaja ise kõik järele proovida.
Kassidest niipalju, et elukoolitus viis Sassi eile koos emaga õue, kus Pokumees poisikest ka mede õuekoerale tutvustas. Koer on vana ja kogend, laskis kõrvad lonti, pani vahevärava alt lõua lumele ja tegi umbes sellise näo, et "oikuiarmaskassibeebi!".
Sass reageeris taolist elukat nähes muidugi sülitamisega, mille peale tormas kohale nuiastunud sabaga emaMuri ja tõmbas koerale pliu-pläu! vastu vahtimist. (Mõnes mõttes on täiesti arusaadav, et koer kasse ei salli - lüüakse lihtsalt selle eest, et oled kollane, karvane ja suur). Paraku ei jäänud kogu kinu korraldaja st. Pokumees samuti karistuseta. Peale koera lahmimist tormas emakass peremehe juurde ja andis ka tolle säärele paar matsu käpaga. Sõnumit ei olnud võimalik vääriti mõista. Ei muud kui mine ja häbene.:)
Aga jiihaa!, kool on kohe läbi. Kaitsmine on teisipäeval ja lõpetamine reedel. Kaitsma peab ikka minema, aga ei viitsi mina eraldi veel lõpetamisele sõita.
Ehk saab selle lõputunnistuse veel hiljem ka mingil moel kätte. Kevadel näiteks, kui "imede aeda" sõiduks läheb.

No comments:

Post a Comment