Tuesday, March 11, 2014

Fantastiline!:D

Kevad on asunud oma õigustesse. Viimased ööd on olnud nullilähedased või suisa plussis ning päevati suudab päike tuulevaiksetel kohtadel loodusesse 13-14 kraadi soojust tinistada. Varjus vastavalt 8-9 kraadi. Eile avanesid gargari krookused ja kevadkrookus `Prince Claus`. Näsiniintel oli (üks!:) kärsituim õis lahti, teistel näis veel aega olevat. Eile käisid mummid esimest päeva tarust väljas. Jee!:)...ja käes on need kauaoodatud päevad kus töölt koju minna on põnev. Sest kõigepealt käik aeda - kes ja kus ja mis, ning siis on veel jupp kena valget aega. Igasuguste huvitavate asjade jaoks. Hetkel on peal kaks ühesugust tõprahalli villast indigosinise peene triibuga. Tellimisevaibad on valmis ja nüüd on katsetuste ja eksperimentide aeg. :) Hasart oli nii sees, et ei hakanudki eelmist maha sõlmima vaid panin puud koepiduriks vahele ja lasin edasi. Kui iga päev üks kera kududa, siis saab nädala lõpus need kaks teistmoodi vaipa korraga kätte. :)


3 comments:

  1. Näita siis meile ka. Mulle villased vaibad väga meeldivad aga endal pole materjali. Laiskus on liiga suur, et kaltsukaid kammida ja harutama hakata :)

    ReplyDelete
  2. Ja mis me nende hirmsate ilmaennustustega peale hakkame, mis talve ajutist naasmist lubavad? On kuidas on, kuid praegu on tõesti ütlemata ilus!

    ReplyDelete