500 gr punast sibulat (ka tavaline ajab asja ära:)
500 gr rabarberivarsi
200 gr varssellerit
100 gr kollaseid rosinaid
1 sl riivitud ingverit, alati võib ka rohkem
0,5 tl hakitud punane tshillipipar (seemned välja võtta), võib ka rohkem
1 apelsini koor
1,2 dl valget veini
4cl valge veini äädikat
1,5 dl pruuni suhkrut
1 kaneelikoor
Koori õhtul rabarber ja lõigu tükkideks, jäta suhkruga ööseks seisma
Hommikul puhasta ja haki sibul
Koori ja riivi ingver
Haki tšilli hästi peeneks
Pese apelsin ja riivi temalt koor
Haki varsseller tükkideks
Pane kõik potti ja keeda vaiksel tulel 20 minutit (minul oli 20 minutit vähe, keetsin 10 min. veel)
Kui hoidis valmis, eemalda kaneelikoor ja pane tšatni eelnevalt kuumutatud purki.
Keetes peaks pidevalt segama, et põhja ei kõrbeks
Tšatni hulka võib lisada ka hakitud aprikoose ja kuivatatud viigimarju
Valge veini võib retseptis asendada apelsinimahlaga ja veiniäädika palsamiäädikaga
Wednesday, April 2, 2014
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
kui seda sibulat sees ei oleks, siis oleks ju super :D, äkki saaks ilma ka ?
ReplyDeleteSibul on OK, peaks küüslauku ka proovima, aga kas suhkruta ei saa?
ReplyDeleteAitäh!
Ma tegin meega.
ReplyDelete