Friday, April 18, 2014

Multikas

Hommikul enne sõitu minekut toimetasin veidi aias ja paari meetri kaugusel vaheaia taga saatsid iga mu asukohamuutust kaks väikest lõbusat mängulooma. "Läh-läh-läheb võtab äh-äh-ämbri...lähme ka, lähme ka! Oi, nüüd ta on teisel pool, lähme ka, lähme ka!" Rüsin, paljude väikeste jalgade padin, ähkimine, väikesed vaimustunud klähvatused - kuidas võib ometi olla nii topeltnunnu!:)
Ei ole vist vaja mainida, et hommik oli oivaline - päike, mahe tuuleke ja sooja üle kümne kraadi. Liblikad lendasid, lilled õitsesid ning ülejäänud taimeninakesed küünitasid valguse ja soojuse poole.
Vahepeal olid kutsikad mu olemasolu unustanud ja uurisid midagi liiva sees (tõenäoliselt sitikas või midagi). Selle aja sees ilmus lavale Härra Tibu, hiilis vaheaia juurde kutsikatest meetri kaugusele ja võttis koha sisse. Missa veel tahad, tiaater omastkäest.:) Pätu kükitas samal ajal meie rõdul. Tibu vaatas tagasi, nii pull, tule ka. Pätu läks. Istusid ja jõllasid kaks mustvalget meest pikad kaelad õieli ja kõrvad viimsetki heli püüdmas. Kutsikad ei pannud midagi tähele ja jagelesid sitikaga edasi. Siis tegi mu fotokas PIIIIKS!!! (Patarei on tühi!) Kõik võpatasid ja vaatasid tagasi minu poole. Koerad nägid kasse ja pidid vaimustusest äärepealt minestama, kassid tegid näo nagu poleks maailmas üldse midagi nõmedamat olemas ja multikas oli mokas. Läksin ja panin patareid laadima. Järgmise multika ma saan peale.:)

4 comments:

  1. :oDDDDDDDD
    Eksole, need akud on ALATI tühjad, kui nad kindlasti olla ei tohiks.

    ReplyDelete
  2. see on Murphy seadus ju, see patareide värk :)

    ReplyDelete
  3. Ja tavaliselt pole kõige naljakamatel momentidel fotokat kaasaski :). Õe elukaaslane rääkis, kuidas Malati ronis kahe meetri kõrgusel asuva linnumajani kontrollimaks, et ega seal enam neid maitsvaid rasvapalle pole. Nina ei usaldanud, pistis ka veel käpa sisse ja kontrollis kobades läbi. Naera herneks, aga pilti pole.

    ReplyDelete
  4. Küll see Sinu sulg kriibib nii mõnusalt !

    ReplyDelete