Tuesday, July 21, 2015

Mida Bond aastaga õppinud on?

1.Seda, et kui tahad korrapäraselt söögiaegadel käia, siis tuleb Härra Tibu sabas jõlkuda. Tema teab kuidas iga kell tuppa saada. (Tagajalgadega vastu akent hüppamist Bond ära õppinud ei ole.)
2. Teine kiire rõduukse avamise nipp on see kui kurbade silmadega ainiti aknasse vaadates kuuri trepi peal istuda. Toimib millegipärast ainult siis kui inimesed kodus on.
3. Kutsumise peale tulistjalu kohale kappama. Tasub lipata. Alati saab midagi head.
4. Oma rõdul või oma kuuris magama. Võõrad pässid ei tule siia peksma. Ainult Tibu isa vahel käib nagu omas kodus, aga ta pole normaalne ka.
5. Söögi eest tänama. See on väga armas.:) Puksab iga kord peaga vastu konservikätt, teeb Nurrh! (Ükski teine kass nii ei tee.:)
6. Peopesal istuma nagu teised kassid. Otsib varvastega sõrmed üles, toetub neile, istub ilusasti, aga mitte kaua. Ma istusin juba tervelt kolmveerand minutit!
7. Seda, et aias lilledega mängida ei tohi. Muidu suss lendab. Kui sussi pole, visatakse kruusaga.
8. Öösel välja küsida pole vaja, piisab diivani kraapimisest. Nad on kohe üleval ja välja saab kohe. Ka siis kui ei taha.
9. Iseteadlikkust.  Ma olen ilus, tark ja osav ja nemad teavad seda ka.
10. Inimestele ei meeldi kui pannilt või laua pealt midagi süüakse. Nende närve tuleb hoida. Teen seda salaja.
11. Kui vahele jään, tuleb patukahetseja nägu teha. Siis nad leebuvad.
12. Mina olen selle maja kass ja väheke lugupidamist kodakondsete poolt ei jookse mul mööda külgi maha (Bondi olekust on lõpuks ometi kadunud vabandav hoiak ja ebalus).
Vahel ma mõtlen neid kõiki asju kokku pannes, et kasse peetakse üldjuhul tobedateks nurruvateks loomadeks, kuid nad on väga palju intelligentsemad.






5 comments:

  1. Minu meelest on kassid ühed intelligentseimad loomad maailmas. Ega neid niisama nii mõneski kultuuris pühaks pole peetud.

    ReplyDelete
  2. Kassid on loomulikult ühed intelligentsemad siin loomariigis, inimene ei saa haisulegi, egas siis kassid asjata inimesi pea :D

    ReplyDelete
  3. Mul on rohkem kui kord selline tunne olnud, et selle pidamise suhtes on asi tõesti kahtlane.:)

    ReplyDelete
  4. Mul on üks vôimetega tuttav, ta ütles, et kassid ja koerad on tegelikult kosmosest saadetud:)

    ReplyDelete
  5. Kassid on võrratud ja nende kõnekad ilmed . . . :)

    ReplyDelete