Thursday, March 10, 2016

Märtsi esimene pool

Jätkuvalt vanad tantsumustrid lume asjus, ei midagi uut siin päikese all...sulan-eisula-oikuidasnyydsulansulan-hähääpakslumiüheöögajällemahatralalaa...
Nõnda, et ka peale naistepäeva on meil ikka veel paks lumi maas ja eile öösel sadas teist veelgi juurde. Naistepäev ise oli lilleline ja kaunis. Koduaknal puhkevad roheliseõielised tulbid ja tööl korraldati peen gurmeeüllatustega mekkimispidu. Kuldhelbekestega shampa voolas ojadena. Hea päev.:)
Eile oli üle hulga aja ka päike, mis äramärkimist väärib. Kevadtalve kohta on väga harva päikest.
Ja mis meil siis vahepeal juhtunud on? Üht koma teist ikka. Laupäeval tuli Bond öölaulupeolt koju sügava haavaga. Keegi oli (vale noodi võtmise eest või tont seda teab) metsikus raevus ta küünarvarre lihase ribadeks närinud. Bond ise ei paistnud sellest kuidagiviisi morjendatud olevat kui osa temast peaaegu, et järel lohises ja traavis reipalt kööki söögikausi juurde. Tolle jäsemega oli asi nii kole, et see vajas õmblemist. Ja kuna õmmeldakse loomaarsti juures ja narkoos jne, siis oli asja loomulik käik, et üks liiga tihti kaklustesse kippuv isakass tohtri juures ka rahulikumaks lõigatakse.
Toas hoida õnnestus meil teda kõigest vaid järgmise päeva hommikuni, siis läks ta kõigi oma õmblustega. Kuid õnneks oli isand paari tunni pärast tagasi ja uusi kaklushaavu polnud. Ning hoolimata soojadest ilmadest püsib ta ka rohkem toas. Kaisukas oli Bond ennegi, aga kui varem eraldas ta meile armulikult oma tihedast ajagraafikust vaid hinnalisi ajaühikuid, siis nüüd tundub, et nüüd veedab rohkem aega kodus ja kasukas ei ole ka enam nii hatune. Et jagub aega selle korrastamiseks jne.
Härra Tibu on Bondi vastu hakanud ilmutama heatahtlikku huvi. Kui enne suhtus ta umbes nagu et, "SEE tõhk" ja "fui, millised söögikombed" jne, siis eile proovis Tibu Bondi mängima kutsuda, endal nägu nalja täis. Mis on väga suur samm sallivusest sõpruse poole. Bond, lihtne mees, ei saanud aru, küüris oma kasukat ja sättis unele. Käpp paraneb, kuid on jätkuvalt paistes (olekski narr loota, et säärane asi kolme päevaga terveks saab) ja Bond saab hommikuti koos konserviga pool tabletti antibiootikume. Käpale salvi panemine lõppes Bondi katapulteerumisega pesast ja seda ma rohkem ei ürita. Peale seda oli ka umbes ööpäevane usalduskriis. Hoolimata taltsast kodukiisulikkusest on osa temast üsna metsik.
Eilne päike oli mahe ja sulatas isegi lund. Oleks selliseid päevi rohkem...


7 comments:

  1. Vaene väike Bond :( saagu tema terveks ja nüüdsest siis ka mõistlikuks. Meil lumelisa õnneks ei olnud aga kevadel oleks vist aeg tulla küll. Ülo kruvis eile peotäie kruvisid vahetoa seina ja riputas kõik värvilised lauad seina, et muidu polevat ruumi diivanil istuda :D

    ReplyDelete
  2. vaatasin eile ilmateadet ja lubati kõrget rõhkkonda :) elik päikest. ja siis uuel nädalal jälle lörtsi jms saasta.

    Nädalad lendavad ju ruttu:)
    Bondile paranemist!

    ReplyDelete
  3. Vaene Bond, head paranemist talle!

    ReplyDelete
  4. Sinu sulelendu on alati nauditav lugeda. Kiiret paranemist Bondile!

    ReplyDelete
  5. Meie märts käitub küll palju viisakamalt. Lumi püsib kui naelutatult, ei mingeid ekstsesse.
    Küll see Bond paraneb, ära tüki kaklema kui jõud üle ei käi

    ReplyDelete
  6. Bondile paranemist ja kui nüüd see rahulikumaks tegemise operatsioon ka selja taga, siis ehk enam kaklustesse ei satu. Lumi võiks kiiremini sulada küll.

    ReplyDelete
  7. Oh neid märtsikasse! Naabri omad on Aabrami täitsa leili ajanud, käivad läbi akna teda narrimas. Bond on nüüd siis Bondo:)

    ReplyDelete