Tuesday, March 21, 2017

Härra Tibu lõbutseb.

Meil on diivani all tore tühimik, ehk "koobas" ja Härra Tibu teab selle olemasolust. See on umbes nagu Keelatud Linn. Kujutage ette kui teil oleks endal kodus Keelatud Linn, kas ei tekkiks tahtmist sinna vahel luusima minna? Miks mitte, eksole?:) Kuna pererahvas on igasuguse pehme mööbli kraapimise koha pealt lollakalt tundlik, siis ajab neid eriti närvi kui pehmet mööblit kraabitakse seestpoolt ja sellepärast on põhisissepääsule suur padi prundiks ette torgatud. Koopasse ei saa muidu kui vaid eriloaga. Vahel kui Härra Tibu on kogu õhtuse kometitagavara ära kasutanud ja ei oska endaga midagi enam peale hakata, siis tuleb ta telekavaatajate juurde ja uurib mis tuju inimestel on.
Ma olen hea kass. Ma olen vä-äga hea kass.(moosivad põsepaid ja sabaga silimine, taktitundeline kuid piisavalt näkkuroniv, et filmivaatamist segada).
No mis on, Tibu?
Tibu kalpsab koopa sissepääsu juurde, uuristab käpaga sissepääsu suuremaks, topib demonstratiivselt pead ka (näete, tahaks, aga ei mahu).
Tibu saadab meile jäämägesid sulatava pilgu (Paluuuun! Ma pole niiiiiii ammu sinna saanud.)
Tavaliselt laseme tal natuke võimelda, sest see on naljakas ja kuulub mängu juurde.
See kes ennem alla annab, see läheb ja tõmbab aeglaselt (ka see käib mängu juurde) padja eest ära. Kass kükitab põlevi silmi kõrval ja võngutab pead üles-alla nagu papagoi. Kohe ma saan SINNA, jee!:) Kui padi lõpuks eest ära libiseb, siis volksab loomake pimedusse. Diivani seest kostab ruigamist ja mütsatusi, mida iganes ta seal ka teeb, igatahes on kass ülimalt rahul. Riide kraapimise häälte puhul saab Tibu riielda ja jätab kohe järgi, aga ka see käib mängu juurde. Korra proovib ta kindlasti.
Kui august sisse piiluda, siis paistab pimedast kaks hiilgavat metsloomasilma.
Mõne aja pärast ilmub ta lagedale, õnnelik, tolmune ja lõõgastunud. Päev on jälle korda läinud.:)

9 comments:

  1. Meil saab seda nalja siis, kui ma voodi diivaniks kokku panen. Sinna saab taha minna ja! Ja üksteist passida ja (kaks kassi ju).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meie Bond on diivanikoopa suhtes täiesti ükskõikne, aga Tibu jaoks on see väga oluline lõbustus.

      Delete
  2. No see on küll üks muhe lugu!

    ReplyDelete
  3. :D sinu kassilood päästavad ka kõige närusema päeva (vihm ja koletuul nt)

    ReplyDelete
  4. Tervisi Tibule ja pererahvale lahket südant, et unistuste ava ikka tihemini avatud saaks.Milda

    ReplyDelete
  5. Väga lahe ja muhe lugu. Sellel koopamängul on mingi väga oluline mõte ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Otseloomulikult!:) Seda on selja tagantki näha.

      Delete