Monday, January 11, 2010

Talv, talve, talve...

Õues on miinus 24. Kraadiklaasi vaadates kipuvad pähe umbes sellised mõtted, et kohe kui suvepuhkusele jään, ronin ahvikiirusel tellingutele ja asun "kinni toppima" kõiki võimalikke ja mittevõimalikke kohti, kust külm majja siseneb. No mitte, et ta kuskilt lausa laialt sisse tuleb, aga mõni koht ikka on. Peale eileõhtust pliidi ja kaminakütmist on köögis hommikul pluss 16. Võiks olla hubasem. Põrandad on õnneks soojad ja põrandaküte on parim asi nii külmadel hommikutel.
Täna on üle hulga aja esimene tööpäev, millega kaasneb palju meeldivat ja ebameeldivat. Tõeliselt meeldiv on praegusel ebakindlal ajal omada töökohta. Mõnevõrra vähem meeldiv on jagada oma aega enne lõputöö lõplikku valmimist töökoha ja kooliasjade vahel, aga nii need asjad paraku on. Õnneks on seda võimalik teha vaid ühe järgneva nädala jooksul. Siis peaks lõputöö täies mahus kaante vahel olema ja kooli lõpp ka käega katsuda. Jumal, kuidas ma armastan käega katsutavaid asju!:)
See saab vist päris hea tunne olema, kui saad peale tööd lihtsalt lõbu pärast sopakaid lugeda ja kuskil on mul veel üks lapselaps ja.
Aga kõige rohkem tahaks praegu kevadet. Täiskomplekt sooja tuule, pajuurbade, sinilillede ja konnalauluga. No lepiks ka viiekraadise külmaga, mis oleks tõeline leevendus, aga miinus 24! Selle üle võiks veel pikalt kaevelda, aga ma lõpetan. Homme ka päev.:)

No comments:

Post a Comment