Friday, November 1, 2013

Areng

Parkisin täna saba ees kahe minutiga. Tubli poiss!:) Auto on lõpuks aru saanud, mida ma talt tahan.
Eile läksin linna kaudu koju. Oli õpetlik. Hoovist välja keerata võib ainult siis kui tee on tühi. Kui sulle tundub, et sa jõuad, siis ega ei jõua küll, sest 50 asemel tuleb tema 70-ga ja on maruvihane, et sa kohe sama kiirust ei arenda. Kusjuures ma ei mõtlegi 50 alas 70-ga sõita...ega 70 alas 90-ga, nagu nad teevad Järvevana teel. Kuna ma ei oska veel seda linnasõidukunsti (üle mõistuse kiirust ületades, jättes mulje, et sul on spidomeetril vaid 54 km tunnis.), siis oleks jube nõme  oma esimestel praktikanädalatel lihtsa ausa kihutamisega vahele jääda.
Kuid liikluses on ka viisakust. See oli tõesti väga meeldiv tõdemus. Vähe, kuid on.:)
Koduteel kasutasin eile õpitut (rikkumiste osas)...Viskusin kummide vilinal asutuse hoovist ja kiirendasin siva 70-ni, et mitte tulijaile jalgu jääda. Õnneks pidin kohe ka rida vahetama ja nad said rahus mööda vuhiseda. Järvevana teel sõitsin nagu teisedki...et mitte olla tropp. Päris kindlasti ei olnud see lubatud kiirus. Ei meeldi, aga kohanen, söön sõnu jne. Rikun, et mitte olla takistus.
Linnaliikluses on röögatu kaksikmoraal.
Mitte, et ma oleksin tahtnud öelda, nagu oleks see ainuke selline koht.:)

2 comments:

  1. Kui kõik nõksud selge, oled lühikese ajaga säärane proff, et võid teisi õpetama hakata. Jah, nagu Milda soovitas, sõitmisel ei tohi vahet pidada, siis alustad jälle nagu esimese päeva koolipoiss:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, olen juba leppinud, et ees ootab huvitav talv.:)

      Delete