Friday, November 8, 2013

Kesse seal on?

Sellest me oleme korduvalt rääkinud kuidas kassid välja saavad (visatakse, lastakse, tõstetakse, viiakse jne), kuid kuidas saavad kassid tuppa?:)
Seni on meil käibinud enam-vähem kolm toimivat varianti: karvikud ilmuvad kohale siis kui keegi neid nimepidi kutsub või kui tuttava häälega auto värava taga peatub. Kolmandat viisi kasutatakse ehk kõige rohkem ja see on läbi klaasi pika haleda näoga tuppa vahtimine ning tubastega silmsideme otsimine. Mõjub, aga mitte pimedas kui midagi näha ei ole.
Nüüd on Härra Tibu leiutanud uue ja eriti mõjuva viisi kuidas igal ajal sisse saada.
Ta hüppab umbes meetri kõrgusele ja lööb nagu küülik tagumiste jalgadega vastu klaasi - "Tra-Tahh!" Pole kahtlustki, et õues on keegi, kes sisse tahab. Ja kohe! Sest kui sa ei lippa, siis hüppab ta uuesti ja kõvemini...Ehk sa ei kuulnud...(kurt, nagu sa oled:)
Näugumist ei ole ta endiselt ära õppinud.:)

8 comments:

  1. Kas Sa treenid neid kuidagi? Või kiusad nimelt niikaua kuni nad ise targaks peavad saama :D Sa peaksid kassiraamatu kirjutama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures ei treeni.:) Juhtunud on lihtsalt selline tore asi, et Härra Tibu avatud loomus laseb tal olla teistsugune kui kassid tavaliselt olema kipuvad (anna süüa ja jäta mu hing rahule). Ta on uudishimulik, suhtlemisaldis ning saab aru, et me saame temast aru. Siis loomal silm särab ja suhtleb veel rohkem.:)
      Jah, vahel kiusan ka, misse on, et muudkui süüa ja magama, kraeks kutsun kassiküpsisega, lasen tiaatrit teha kui miskit tahetakse. Siis on tore vaadata, mis see kelm välja mõtleb, et enda tahtmist saada. Muri on tasane naisteraffas, kes möödaminevale pojale vahel "jalaga tagumikku" annab, et vähe jälle kakelda saaks, aga inimeste suhtes on ta välja kujundanud filigraanse kunsti kuidas neilt ilma eriliste familiaarsusteta söök kätte saada ja nende arvutitoolis magada.

      Delete
  2. Mul on messingist ukselink. Minu Ints kolistab seda kui sisse tahab saada. Ja kole kõvasti kui kohe ei saa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nägin Su Intsu, lausa pakatas karismast.:)

      Delete
  3. Ma kohe ootan neid Su toredaid kassijutte! Tõeline naeruteraapia!
    Lumeroosi

    ReplyDelete
  4. Usun, et kassil pole käpad porised, meie Abram paneb ka käpaga korra või paar vastu akent või ust. Võid ise ette kujutada akent, teades Abramit ja ta käppade suurust

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures, on küll. Ega mehed ju eriti ei vaata kus nad istuvad või astuvad.:) Proua Muri, seevastu, on alati kuiv ja puhas.

      Delete