Friday, January 2, 2015

2015

Uus aasta algas igavesti mõnusalt. Hommikupoole tegime meite pool kohvikut ja õhtupoole oli Oblikas saun. Pole midagi paremat headest sõpradest ja sellest kui nad kõik koos on. :)
Praegu on pluss 3. Sajab ja tormab. Kohati on tuuleiilid üsna võimsad. Tegin aias ka ühe tiiru. Rohida veel ei saa, aga ehk homme...:) Kui peale eelmist iiri talve poleks aed nii võimas ja heas konditsioonis olnud, siis oleksin ehk pisut murelik, kuid praegu mõtlen, et kaifkaifkaif.
Saavad need taimed kõik Iirimaal hakkama, saavad ka siin.





7 comments:

  1. Ma olen ise sama mõelnud, et pole põhjapoolses Euroopas teist nii rohelist kohta kui Iirimaa kusagil näinud. Nii et kui just suvel jälle ränka põuda ei tule, jääme ellu. Ja mulle meeldib, kui ma ei pea toas kahe kampsuni ja kahe paari villaste sokkidega olema.

    ReplyDelete
  2. Ei tea kohe, kuidas neisse Iiri talvedesse suhtuda. Ma ikka pisut pelgan märja vetitavat-mädandavat mõju, kuid ehk läheb siiski kõigega õnneks. Eks kevad näitab. Toredat uut aia-aastat! :)

    ReplyDelete
  3. Kas sulle ei tundu, et sulle anti nüüd ekstra võimalus vana-aasta viimasel päeval palavalt soovitud rohimiserituaal sooritada. Ära ainult unusta enne toimingu sooritamist ajateljele väike sõlm sisse keerata :)

    ReplyDelete
  4. no peale seda kahte päeva tuulutamist peaks igal juhul rohida saama :D

    ReplyDelete
  5. Jah, täna juba sai natuke, aga tuul tahtis otseti puhuda.:)

    ReplyDelete
  6. Mis asendis teie küll rohite, jääb mulle küll mõistatuseks. Kui ma selle temperatuuriga mullale põlvili laseksin, ei saaks vist enam mitte iialgi püsti.

    ReplyDelete
  7. Ega seda rohimiseks ei saanukski nimetada, niisama rohkem lorajutt, tuul(30m/s)puhus ja aktsiooni käigus tõmbasin kivilast lihtsalt ära need kõige rohkem närvidele käinud rohelised orasheinale sarnanevad ja mujalt natuke ka kuni kindad märjaks said. Aga, et mis asendis? Ikka tagumik taiva poole.:)

    ReplyDelete