Thursday, October 1, 2015

Selja taha vaadates...

September oli soe ja ilus. Öökülmasid ei ole meie kandis seniajani olnud. Juba iseenesest hea näitaja. Õitseng on täies hoos. Kusjuures imetlust tekitavad siilkübarad. Varematel aastatel ei ole nad kunagi oktoobrini õtsenud, päevaliilia `Chicago Sunrise` ka mitte ja rääkimata helmikpöörisest `Hollywood`, kes õitseb jasmiinide õitsemisajast senimaani. Väga muljetavaldav. Fototõestus on täitsa olemas, pildisuve seerias jäi ta kaadrisse koos õitseva ebajasmiini `Virginia`, õitsevate martagonide ja õitsevate ängelheintega. Oh, nii palju sõna "õitsema"...
Aga üks ilus ja armuline sügis on see.
Nädala sees on olnud nii palju päikest, et jagus töölt koju jõudnud aednikulegi. Sestap siis olen iga päev tunnikese aias nokitsenud.
Puhtand ju. Muidugi kui öökülm üle käib siis on jälle laga taga, kuid praegu on hää.:)
Kõik seemned on külvatud, potimajandus likvideeritud ja sibulad ka maha pandud.
Nädalavahetuseks lubab ilusat ilma...kaifkaifkaif.:)

4 comments:

  1. Vist on veel vara selja taha vaadata, ilus aeg kestab kaua :)

    ReplyDelete
  2. ilus nädalavahetus on kaifkaif tõesti, mina pusin niita ja seda saab teha vaid tuulise päeva õhtupoolikul, pool vast ära ka juba ja mediteerin sügiskoristust peenardes, nautides ja mõnuga :) mis jääb praegu koristamata, see oodaku kevadet. Ilus on :D

    ReplyDelete
  3. Mul on veel 110 tööd teha, sealhulgas muru niita! Tuleb tihe nädalavahetus. Siiski püüan ka hetke nautida seda, mis on.

    ReplyDelete
  4. Jah, lubab tõesti nädalavahetuseks palju päikest. Tahaks samuti täna terve pika päeva aiale pühendada. Tuli paar head mõtet areaali laiendamise asjus.:)

    ReplyDelete