Tuesday, December 22, 2015

Ka päkapikud libastuvad:)

Kuigi lapsed juba suured, läheb pühade ajal ikka väike kingiralli käima. Ja nüüd juba pisukese kometiaksendiga...kommi, lastele ikka kommi ka paki sisse!:) Et originaalne olla, siis olen kingipakki alati otsinud mingeid idanaabrite šokolaadikomme, mida turul müüakse. Hoopis teised maitseelamused ja põnev ka. Kalev pole ju viimasel ajal peale "Kirju koera" eriti millegagi üllatanud.
Sel aastal sattusin Keskturul hiiglasuurte ploomikommide peale. Üks maius on pisikese mandariini suurune, sees on mahlane kuivatatud ploom, kreeka pähkel ja veel midagi head, ümber eritimõnus mahe ja mitte väga magus šokolaad, uuh! ja kui pattu tunnistada, siis nüüd me oleme nad kahe päevaga nahka pannud, peab uute kommide järele minema.:)
Kui keegi erilist kommielamust ihkab, siis seda ploomipommi julgen küll soovitada. Turul on eraldi kommiputka ja seal neid müüakse.
Kaunist pühadeaega sooovides.:)

7 comments:

  1. Kõlab maitsvalt, ei tea kas meie kandis ka selliseid tutus oleks :) Ilusat pühadeaega Sullegi

    ReplyDelete
  2. Neid ploomidega komme sai kunagi proovitud, enam pole kusagilt leidnud aga see on ikka üks pirakas suutäis head. :)
    Kalev üllatas sel aastal küll, pauksuhkrukommidega - kui suhu panna, siis ei tea, kuhu selle pragina eest putku panna. :D Soovitan proovida.

    ReplyDelete
  3. Neid pauksuhkrukomme ma kutsun skisofreeniku kommideks sest minu jaoks see küll meeldiv tunne ei ole kui Su peas veel tükk aega pärast kommisöömist prõgistab ja mullitab. Aga lastega on jõulud ikka jube kommiuputus - Linda kommipakk töö juurest, Kaisa kommipakk töö juurest (küll on ikka hea, et me J-ga samas asutuses töötame, muidu tuleks see kahega korrutada ju), lasteaia kommipakk, naabritädide ja sugulaste poolt toodud kommid. Ma olen neid komme küll juba usinalt vasakule ära toimetanud aga mul on tunne, et lapsed söövad neid ka järgmiste jõulude ajal.

    ReplyDelete
  4. Ma panen ploomid hoopis parema meelega hapukapsa sisse ja siis kogu täiega jõulupardi sisse! :P

    ReplyDelete
  5. Minu arvates ei ole kommi kunagi liiga palju.
    Eks siis, kui lapsed suured, võtan seisukoha revideerimisele :)

    ReplyDelete
  6. Vaesed päkapikud, niimoodi on oht end kõvasti üle süüa :D Õnneks mina kommist väga ei hooli, ploomid on ka nendeta päris maitsvad.

    ReplyDelete
  7. Põnev kommileid! Rahulikku pühadeaega!

    ReplyDelete