Wednesday, November 2, 2016

Teisel novembril teine lumi.

Seekord juba vastikum. Õhtul läks korralikult miinusesse, kohmetas viisipäraselt maapinna ja siis lumi peale. Tore. Eriti külm ei ole, -3,8, kuid hästi jäine. Kohe selgub ka mis võimalused on täna auto käivitamiseks. Aku on vana ja miinuskraadidega tõrgub korralikult.
Hommikul oli meil lumemuinasjutt kuni rõduaknani, eks öösel ilmselt tuiskas ka. Lumes oli kassi istumise jälg, niuks...Bond-lollike küsis õhtul välja ja veetis öö õues. Kasuka poolest pole muret, see on tal uhke, aga eks tegi tuisk tuska tallegi. Käis öösel akna taga istumas, aga tema ju vastu akent hüpata ei oska.
Härra Tibu kiikas hommikul rõduukse vahelt välja, vaatas mulle otsa ja kobis tagasi. "Ma proovin hiljem uuesti, ehk see unenägu on siis läbi."

3 comments:

  1. tõsine koleilm on meilgi. Meie karvapallid olid piisavalt targad ja tulid umbes kümnenda kutsumise peale (kirju ja punane), Mustikas on vana ja tark kass, tema nii rumal pole, et õue läheks. Sõimab niisama akna peal, et sellist me küll ei tahtnud :D

    ReplyDelete
  2. Ilmateade on 100% täpne,kui õhtul oli meil maa veel must siis hommikuks 4-5 cm lund ja tuiskas ja -2.3C.Sajab edasi.Tuleb lumelabidas üles otsida.

    ReplyDelete
  3. Meil oli küll ilus lumesadu, sest see, mis viimasel oktoobril maha tuli, ei sulanud, eilegi sadas teda juurde. Õues on ilus talveilm :)

    ReplyDelete