Thursday, January 9, 2014

Sarivihm.

On endiselt sümpaatselt vihmane. Vahel ärkan keset ööd ja kuulatan - sajab. Hea.:) Vajun taas unne.
Täna öösel ärkasin samuti krabina peale, kuid see ei olnud mitte vihm. Proua Muri üritas kellegile tüli tegemata meeleheitlikult verandaust lahti muukida. Peale selle nädala saunaseiklust (hiilis päeval sauna magama, jäi sinna järgmise hommikuni kinni ja tegi kerise kõrvale mehise plönni), käib ta väga korralikult väljas asjal. Hommikul ikka esimene ja õhtul viimane. Ma ütleks, et närvidelekäivalt korralikult. Ju on piinlik. Usun, et nii mõnigi kassiomanik on kokku puutunud kasside selle kahe nii erineva poolusega. Vahel vaatad, et pole kahtlustki, et mõtleb seljaajuga, teinekord jälle... Me isegi ei öelnud talle midagi, et sitakott või miskit.
Valguse puudumine annab tunda, kuid päev pikeneb. Uue aasta algusest tänaseni on 18 minutit õnnistust juurde tulnud...ameerika purgaa jääb ka ära, no mis sa hing veel tahad.:)
Üle ookeani on pikk tee tulla ja teekond on tuuled maha lihvinud, pakase puhta ära kulutanud. Miinus tuleb, aga ei midagi hirmsat.

6 comments:

  1. Sarivihm jah. Nagu mingi igav seebikas. Kuigi ma neid ei vaata, kujutan ette, et nad võiksidki olla säärased nagu praegune ilm.

    Nüüd, enne külmi, peaks küll pisut lund soovima, miski peab ju aeda katma.

    ReplyDelete
  2. purgaad pole vaja, kena laia lund no nii 20 cm tahaks küll ja siis...mõne lumetrolli teeks ka enne suurt kevadet :D

    ReplyDelete
  3. Väikse lume vastu poleks vist endalgi enam midagi.:)

    ReplyDelete
  4. Palun lund, mitte seda plöga, mis Raplas alla plörtsatas
    Milda

    ReplyDelete
  5. Ohissand, siin on ka
    *aknast välja vaadates*

    ReplyDelete
  6. meitel on vihm nüüd lörtsi kuju võtnud. Küllap lumestub ka kunagi

    ReplyDelete