Sunday, June 15, 2014

Kubjas

Naabritel on paras palundra, sest neil on suurem pidu plaanis. Kuna sellega seoses küpsetamist kurguauguni jagub, siis tuleb üks koogiplaat ka meie ahju küpsema. Panen mobiili taimeri tiksuma, et kui kook valmis, siis telefoni äratuskell heliseb. Ise rohin tagaaias. Rohin päris isuga kui mobiil taskus laulma hakkab. Käed on mullased, lasen tal laulda, küll minuti pärast vait jääb. Ei kook veel kõrbe, jõuan selle peenraserva siin rahulikult ära lõpetada. Telefonilaulu peale tuleb nurga tagant Härra Tibu ja vaatab mulle pingsalt otsa, et kas sa ei kuule - mobiil heliseb! Mulle hakkab asi nalja tegema. Tibu tuleb nina alla ja vahib suisa silma sisse, mina keeran talle selja ja rohin edasi. Siis hüppab Härra Tibu kitse, eriti raskelt nagu elevant.:) Aia peale ja tagasi ka. Hakka liigutama, kuulsid, kell juba helises! Kui ma liigutama hakkan, siis kõnnib ta valvsalt kuni ukseni kõrval, mine lolli tea, äkki ronib jälle peenrasse tagasi kui silma peal ei hoia...:)




4 comments:

  1. nojah, kellelgi majas peab ju mõistus peas olema :D

    ReplyDelete
  2. Õige tegu :). Naabri kook on palju olulisem kui enda oma

    ReplyDelete
  3. Oleks siis asi koogis:)...Härra Tibul käivitub äratuskella kuuldes puhas Pavlovi refleks, sest tavaliselt järgneb äratuskellale koos perenaisega kööki minemine, külmkapi avamine ja konserv!:)
    Seda tema jahib hoopiskit:)
    Kui inimsuhetes jääb midagi arusaamatuks, siis ütlevad prantslased "Cherche la femme!" Kasside puhul peab paika sama, aga sõna femme asendatagu sõnaga konserv.

    ReplyDelete