Tuesday, June 17, 2014

Nädalavahetus enne jaani

Metsameeste AÜ on viisaastaku plaani kuu ajaga ära täitnud ja mis mul änam...aitan siit ja sealt jõudumööda oksi utiliseerida ja veidi prusse veereteda. Laupäeval käis ka isand panganõunik abiks ja meestel oli järjekordne hull tööpäev. Raiesmikul hakkab vaikselt kord naasema, kõige suurem mäsu on likvideerunud, paari nädala jagu tuleb ehk veel rassimist.
Laupäeval käis ka külalisi. Kaugelt meremaalt asutas Mammutriinu üle hulga aja siiakanti tulema ja küsis, et kas on midagi mida võiks põhipaketile veel lisaks kaasa kaevata? No ei osanud mina miskit...aed täis ja kõik eluvajalik olemas. Osa veel siiamaani istutamata. Aga ju paadunumad aednikud juba teavad, mis teisele peale läheb. Nii, et Mammutriinu sai mu korra "konksu otsa" küll.:)
M: "Keerdlauku tahad?"
F: "Tänan, olemas."
M: "Aga seda eriti värdjalikku mägisibulat sul küll ei ole!"
F: "Meh, mis?...ma pole mägisibulate fänn eriti...ot, värdjalik või? Oi, siis ma küll tahan! Jah, palun seda mulle, pliis!":)
Muidugi vajas see väärilist vastukäiku: "Sa peaksid mu "väikest veidrust" nägema.:) Mammutriinu tuligi, vaatas minu hõbedase hiidohaka kõrgel päikeses siravat latva, mõtles umbes minuti... ja poetas viimaks "Ju tal tuleb seemikuid ka." JESS!:D:D:D
(Muidu on need väljakujunenud maitsega linnaaednikud helded küll oma aardeid jagama, kuid väga passiivsed hamsterdajad ning neile on väga raske lihtsalt niisama midagi kaasa panna.:)
Laupäev aga läks mürinal edasi.
Vedasime veel mitu koormat oksi ja õhtul hilja läks Mesinik kolme uut peret tarudesse ajama.
Pühapäeval tuli esimene mesi.

5 comments:

  1. Mmmmmmmesi!!! Olen juba järjekorras:)

    ReplyDelete
  2. Oi aga mägisibulate fännid tahaks küll nüüd teada, mis imeasi see eriti värdjalik mägisibul on?

    ReplyDelete
  3. jah ja hakatagu kohe aegsasti seda paljundama nt järgmisteks suvedeks või nii :D

    uus mesi, oo küll see kõlab hästi

    ReplyDelete
  4. Ma tahaksin ka seda värdjalikku näha, ehk teed pilti

    Uus mesi mitte ainult ei kõla, vaid ka lõhnab ja maitseb hästi :)

    ReplyDelete
  5. Jah, pildistan esimesel võimalusel.:)

    ReplyDelete