Saturday, November 1, 2014

1 november, õuemaailm ikka veel sula

Läbi me hea elu.:) Bond on õppinud Härra Tibu kombel magajale kapi otsast selga hüppama. TRAHH!!! See ei ole muidugi 7 kilo, aga midagi ta siiski on ja kui kass tahab välja, siis nüüd kass saab välja. Iga kell.
Veel on tal tore komme "rääkida". Bond laseb läbi nina kuuldavale toreda kõrge mrrrr häälitsuse ja see kõlbab nii tervituseks kui tähelepanu äratamiseks kui milleks iganes. Kui öösel varbad jalutsis vastu karvikut puutuvad, siis kostab kohe "mrrrrr!".
Aed on jätkuvalt räämas ja pealsed lõikamata, viskusin täna hommikul pääle koffetamist prooviks aeda. Tegin pool tundi, siis hakkasid sõrmed külmetama ja eks ta üks paras siuke "mudaravi" oli. Pinnas kannab küll peal, aga on väga-väga porine. Samas oli huvitav, sest kuna sel suvel oli pikemaid vihmaperioode ja eks aias jää ikka mõned seemned ripakile, siis leidus ühe- ja teistsuguseid idandeid, mille üle mul hea meel oli (laikellukas, kolmelehine piiskenelas või virgiinia männasmailane (võta sa kinni) ja veel mõned põnevad beebid. Esialgu ei teinud ma peale rohimise ja saastatõrje (lehed, teod, külmavõetud silo) midagi, eks kevadel ole aega potistada ja nimetada.
Sedasi poole tunni kaupa asjalik olles saab enne lund ehk ka aia puhtaks...



4 comments:

  1. haa, kassid on nii head õpetajad kui ka õppijad ja pea see 7 kilo teie kassilembuse juures ... ja eks pisut värsket õhku kuub alati ära, muul sama mõte, et kui iga päev kolm vart ära lõikan siis...tegelikult pole mul nii lakutud aeda varem vist lunagi olnud ja ma juba kahtlen, et kas see ikka aiale hea üldse on, seega näpud aiast eemale :D

    ReplyDelete
  2. Mina jalutasin täna päris mitu tundi ringi, talvejopp oli selleks päris kohane riietus.
    Aiatöödega on meil küll lõpp, need ei saa ju kunagi valmis, küll me kõik kevadel jätkame uue hoo ja usinusega.

    ReplyDelete
  3. Kogu oma loomalembuse juures olen ma jäigal seisukohal, et kasside ja koerte koht pole magamistoas. Esiteks on mul niigi unehäired, teiseks ei viitsi ma niipalju karvu koristada. Saavad allkorrusel kenasti hakkama.

    ReplyDelete
  4. Vaatasin ka paari pealset, et pole tast tegu ega nägu, aga jäid nad siiski kõik sinnapaika. Las olla loomulik.

    ReplyDelete