Saturday, November 15, 2014

Soap

Paistab, et Bond hakkab oma uue koduga harjuma. Enam ei tulda suvalisel ajal turjale tallama vaid viisakalt umbes 10 minutit enne äratuskella. Näib, et see ülimalt armastusväärne massaaž ja kaissuronimine on tegelikult siiski taktitundelised äratusvõtted (Te olete maailma kõige armsamad, aga kuidas seda teile nüüd öeldagi...mul on põis maani!). Kapilt selgahüppamist ei ole ta rohkem proovinud.
Seoses uue elaniku majjasaabumisega on Härra Tibu stressis. Oleme ta eritähelepanu alla võtnud ning vahel ta leebubki, kuid umbes poole ajast on kurb ja kade ning lahkub päevas mitu korda demonstratiivselt ülakorrusele ("Persse, ma lä`n MINEMA!". Ning on ülakorrusel asunud üpriski agressiivselt Mammat võrgutama. Mammal on (olid vanasti) põhimõtted: kass ei maga voodis...ega riidekapis... ja üldse, kuid paar päeva tagasi võis aru saada, et riidekapis vist veidi magab juba küll. Rääkimata sellest, et varem ei võinud Mamma tuppagi minna...Teame neid hurmureid ja Tibu on vana kala.:)

1 comment:

  1. jajah, teame, teame neid hurmureid, meile näidatakse ka koht kätte kui Hillar tuleb, eriti eile kui pääeval oli ÕUDNE ussirohu protseduur :D

    ReplyDelete