Saturday, January 2, 2016

Pakane

Öösel hakkas  kass jalutsis rahutult nihelema, lõpuks kündis ta meie vahele tekisse sügava kanjoni ja mattis ennast sinna. Õues on vist krõbe külm. mõtlesin ma kuuvalguse laiku piieldes. Oli küll. miinus 20,6.
Kohe kui valgeks läheb, toon koorepuru varud lagedale ja valan õrnematele aiaelanikele katteks peale. Pakasega on alati nii, et esimene miinus 15 tundub nõnda üleloomulik ja jabur, et nagu ei oskagi muud arvata, et ega see idiootlik asi vist kaua kesta. Soe detsember hellitas ergud nii ära, et nüüd on mugavustsoonist raske väljuda. Mnjaa. Egas`midagi, ahjud küdema ja kapukad jalga. Poole tunni pärast õues miinus 20,9. Kui sedasi edasi, siis on õhtuks nutusewõitu.:)

4 comments:

  1. Sa vaeseke elad ikka tõesti eriti külmas kohas :( aga meilgi vedas tuuleküljes -18 välja. Ei kata endiselt, mis meie kiimas kasvama pole määratud, see ei kasva ja punkt :)

    ReplyDelete
  2. Teil seal on tõepoolest külmem, meil oli -18. Aga vast ikka nii hull ka pole. Ei hüpanud ju kohe nii madalale, läks jaokaupa.

    ReplyDelete
  3. Prrh. Ei kadesta. Meil on ikka nats soojem.

    ReplyDelete
  4. Õues oli täitsa brrr ja tšintšiljad vahtisid ehmatanud nägudega mulle otsa, kui nende kambri tavaline +16 äkki +8 kraadi peale kukkus. Teha kah midagi pole, sest sellise külmaga ei soojusta enam midagi. Ehk peavad siiski vastu

    ReplyDelete