Saturday, December 18, 2010

Enne jõulu...

...tuleb maailm valmis teha. Pürgin minagi selle poole, sest lubatud sai teha üks villane kivide, jää ja mere värvi sinine, (mis sai just valmis), siis on roosade ja hallide toonidega meetrine matike ja suur valge naaritsaribadega kaltsuvaip. Midagi hullu pole...hmh...kui just lõim enne otsa ei saa.:)
Kasside taltsutamiseks on nüüd pritsungipudel. Kui lõvi ja härja mäng labaseks kakeluseks kisub, siis lendab peenike veenire pahalaste kasukate poole. Uskumatult distsiplineeriv relv! Ma poleks arvanud. Einoh, sellisel juhul peaks seda olema võimalik ka äratuskella õigeks panemisel kasutada. :)
Täna oli äratus õigel ajal, delikaatne ja puha, aga päev oli vale. Kuram, no ei tahaks laupäeval ikka kümme enne seitset tõusta. Vaatasin, et mis ta õige teeb kui ma vot ei ärkagi täna.
Kaua ootama igatahes ei pidanud. Tuli kaugelt krnn-nrr registrid hüümas ja kasutas äratõukel hüppelauana. Siis korjas laua pealt juuksekumme ning muid vidinaid ja kukutas need ülevalt seina ääre pealt pähe. Ise kogu aeg häälitsedes läbi nina krrn-nrr. Uskumatu järjekindlus! No mis sa veel välja mõtled, väike tõbras? Ohjah, igav ei hakanud.
Mida kõike teeb jäärapäine kass kui ta on otsustanud, et perenaine peab nüüd üles tõusma ja hakkama köögi poole astuma! :)
Ja mina olen kogu aeg arvanud, et kassid on väga vaiksed loomad...irw...ja taktitundelised, megairw:)

No comments:

Post a Comment