Sunday, January 30, 2011

Bändiproov

Olime hommikukohvi kõrvale juba tükk aega õhtusöögi teemadel ajusid ragistanud kui tuli meelde, et hoopis Junekal oli mingi huvitava maiuspala plaan. Nii et alati tasub enne kõigepealt üles ärgata ja alles siis tõsisema mõttetöö kallale asuda.:)
Õnneks on magustoiduga juba asi paigas ja jääb üle vaid pillilugusid drillida.
Väljas on äärmiselt omapärane ilm: lauspäike harvade ülitugevate tuulehoogudega, mis puid painutab ja põõsad lausa maani surub. Kamin on ka tore, laseb suurte pahvakatena suitsu sisse. Natuke veel hommikut nautida ja siis läheb asjatamiseks.
Komistasin raamatupoes Maalehe aastaraamatu otsa ja ema oli selle üle väga rõõmus, aga kui lähemalt uurima hakkasin, siis leidsin, et kubiseb reklaamist ja märkmeid pole kuskile teha, mis on aiapidaja kalendri kohta lausa huvitav möödalaskmine. Ok, kuskile serva peale mahub kribama küll, et panin seemned maha ja idanesid sele ja sel kuupäeval, aga pikemaid tähelepanekuid ja ümberistutusplaane küll tegema ei mahu.
Kaks lehekülge imelikke anekdoote tuletasid meelde omaaegseid "pärle" stagnaaja anekdoodikoguja Ivar Kallioni kogust. Noh, loed ja saad aru, et peaks olema naljakas, aga üldse ei ole. Jubee!:)

No comments:

Post a Comment