Monday, December 30, 2013

Hea päev

Eilne vananemine möödus tüsistusteta. Tänan südamest kõiki kes aitasid selle raske hetke üle elada kuid mitte vähem tähtis pole see, et te püsivalt ka muul ajal olemas olete. Ilma teieta poleks maailm pooltki see mis ta on - imeline.:) Tänan.:)
Ja kui ma siiamaani olen olnud veidi murelik selle pärast, et kõik seiklused ja vinged asjad oleks justnagu juba ära olnud, siis sai eile ka see asi paika, et vähemalt üks rattamatk suvel tuleb.:)
Kui mitte kaks... Jehhuu!:)
Ei peagi lendama nii kõrgele ja kaugele, põhiline, et oleks minek...seikluse maitse, lillesed tuuled, roidunud õdusad õhtud, lõkkeplats, roikasaun... jne.
Aga muidu on endiselt nirvaana hea sooja talve pärast (keskpäeval pluss viis) ja Mr. Öökülma ei ole teab mis ajast näha olnud, nii, et e miniroosi istutan kohe täna aeda maha teise miniroosi kõrvale. Ja nüüd ei ole vist enam imelik mainida, et kindlasti ka rohin veidi, sest nüüdseks on Futumoor ilmselt ainuke, kes veel ei ole oma aeda korralikult  "üle käinud".:) 
Ka loomakesed rõõmustavad soojade tuulte üle. Üleeile õhtul kogunesid meie kvartali kassipässid kõrvalaeda, et üks kõva meestelaulupidu maha pidada. Säält kostis hilisööni jämedat jorramist "Ou-ou-ouuu!" ja teine veidi heledamalt "JiiIII-aaa-ouuu!". Kolmas alles otsis õiget häälekõrgust ja tegi hullunud kähriku häält "kräää-kräää-kräää!". Ohjeldamatu nooruse juba ammu seljataha jätnud Proua Muri vupsas esimesel võimalusel tuppa, silmad väga tumedad ja peenelt doseeritud õudust täis ning tema muidu nii viisakas ja peenike saba nägi välja nagu puhevil lambihari. Oh, need mahedad meestelaulud...:)
Härra Tibu tuli alles öösel kell kaks. Hüppas jalgadega vastu akent, oli kohutavalt "härga täis", krabas (küüntega!!!!) magajate varbaid, ajas vaibad kortsu, jooksis pimedas rõõmust krooksudes paar korda trepist üles-alla, ronis siis porisena voodisse nagu siga ning jäi norinal magama. Ohjah. Vähemasti ei käi ta ringi peanahk põse peale tõmmatud nagu mõndasid lõikamata isakasse siinkandis nähtud on. Ilmselt laulupidudel käib, seltsielus osaleb ka, kuid ei "pane tõhku" ja mis peaasi - ei kakle nagu Van Damme iga viimase kui "proovireisijaga" meie auulis. 




2 comments:

  1. Need mõnusad hoogsad kassilood - et sul sulelendu ikka jätkuvalt jätkuks! Nii tore kui on kellega suvematka plaane pidada. Meie oma Eesti on tegelikult väga huvitav ja vaheldusrikas matkapiirkond, kus alati leidub uusi avastamata paiku. Põnevat uut aastat teie perele.

    ReplyDelete
  2. jah, need kassilood :D pr Muri ja hr Tibu on juba nagu vanad tuttavad aga aias pole ma liblet ka liigutanud, rohimisest või korralikust ülekäimisest rääkimata, ei kavatse ka. minu nirvaana tuleb lumega, ma loodan, et ikka tuleb. aga muidu head vana lõppu ja rahulist rohimist :D

    ReplyDelete